Normal ca vedetele au id dar doar pentru prieteni mai apropiati... daca ar sti toate fetele id-u lui iti dai seama ca ar avea o lista f. mare
Are id,dar nu cu numele Lele,adica numele lui de scena,ca noi asta cautam pe google si nu gasim, ci cu numele lui real, Robert.Eu il am si mi-a dat accept, id e roberto_01_brunetu! funda? el e, iti garantez!
Lele e cu mine in clasa la scoala si eu stiu cele mai multe chesti despre el! nu are id... e adeverat.dc? pentru. ca... vedeti povestea vietii lui si dati-va seama de ce nu are id
Are id fata mea da nu pot sa il public stai u lin ca are il cun A fost fstu meu gg : E var cu un baiat alberto:X Care sta pe la liberty center sector5 daca vrei id unora dintre ei ia id meu si til dau pe mess: fata_din_vis_alina funda?
Copii... nu's LeLe calmati'va robert13 taci dracul de lesinatu' dracul, copil fara nici un viitor! ( nu imi pun mintea cu copii de 15 ani )
Buna andreea cred ca te cheama id meu este roberto_01_brunetu am vazut intrebarea ta pe TPU m-am bagat si eu pe el ca sa-ti spun daca esti o mare fana de-a mea te pup pa si asa nu prea am multi prin lista intru ca de 3 ori pe saptamana
Hai mincinosule! ca nu esti tu lele bocciule! el nu are id da sa mai aiba si TPU!
Mai fetelor nu va mai certati...deci in primul rand lele are id.in alm 2-lea rand eu sunt verisoara lui... si credeti-ma ca l-ati capiat de cap.toata lumea vrea idu lui.lasati-l doamne iarta-ma in pace
Eu al am pe cel adevarat si nu glumesc robi_lele dar nu mi-a dat add inca maine sigur imi da