Nimic sunt liber de câteva zile nu mai pot rezista mult timp nu sunt deloc bine abia astept sa se faca ora 6 si am iesit pe usa merg direct la muncă nu-mi mai iau vreodată în viața mea liber am să-l rog sa nu-mi mai dea liber vreodată poa sa vină și sfârșitul lumi nu mai vrea liber o singură zi din viața mea norocul meu este ca aveam si sâmbătă si duminica deschis atunci abia cei mai mulți clienți abia aștept să se facă ora 6
Lucrator comercial imi place foarte mult ceea ce fac dar programul ma ucide bunaoara acum duminica lucrez 7-18, luni vine inventarul ceea ce inseamna ca de la 7-13 e o pauza de 4 ora pana la 17 dar pe urma pana a doua zi la ora 12 non stop.In rest cand nu e inventar este altceva de exemplu cand vine craciunul 3 saptamini din 10 dec pana la revelion nici o zi libera doar una de craciun de 25 si una de 1 ianuarie atit.Cand vine pastele la fel cand vine in august sfanta Maria la fel 3 saptamini din 12 august nimeni nu are drept la nici o zi libera, doar fiecare a doua duminica deci practic in 3 saptamini ai doar o zi una de duminica.Programul ucide caci in rest ar fi tare frumoasa meseria.In 3 ani de cand lucrez aici s-au schimbat 20 de oameni ca nu oricui convine salarul si programul.
Esti prosti tu ata indianului, care am urmareste, faceti misto de mine de ani si parintii mei va ajuta distrugandu-mi viata.