| 123cba a întrebat:

Care este jobul vostru?

7 răspunsuri:
| GraniniCuPiersica a răspuns:

Bucătar astăzi am împlinit a 4 lună

| 123cba explică (pentru GraniniCuPiersica):

Frumos. Ieri ce ai gatit?

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru 123cba):

Nimic sunt liber de câteva zile nu mai pot rezista mult timp nu sunt deloc bine abia astept sa se faca ora 6 si am iesit pe usa merg direct la muncă nu-mi mai iau vreodată în viața mea liber am să-l rog sa nu-mi mai dea liber vreodată poa sa vină și sfârșitul lumi nu mai vrea liber o singură zi din viața mea norocul meu este ca aveam si sâmbătă si duminica deschis atunci abia cei mai mulți clienți abia aștept să se facă ora 6

| SilentRain a răspuns:

Sa mă cert cu o nebună

| 123cba explică (pentru SilentRain):

Ha?

| gemeni6226 a răspuns:

Lucrator comercial imi place foarte mult ceea ce fac dar programul ma ucide bunaoara acum duminica lucrez 7-18, luni vine inventarul ceea ce inseamna ca de la 7-13 e o pauza de 4 ora pana la 17 dar pe urma pana a doua zi la ora 12 non stop.In rest cand nu e inventar este altceva de exemplu cand vine craciunul 3 saptamini din 10 dec pana la revelion nici o zi libera doar una de craciun de 25 si una de 1 ianuarie atit.Cand vine pastele la fel cand vine in august sfanta Maria la fel 3 saptamini din 12 august nimeni nu are drept la nici o zi libera, doar fiecare a doua duminica deci practic in 3 saptamini ai doar o zi una de duminica.Programul ucide caci in rest ar fi tare frumoasa meseria.In 3 ani de cand lucrez aici s-au schimbat 20 de oameni ca nu oricui convine salarul si programul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Esti prosti tu ata indianului, care am urmareste, faceti misto de mine de ani si parintii mei va ajuta distrugandu-mi viata.