| Gorky a întrebat:

Care este mai bun? IAR 99 sau Su 25?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Go12

| Gorky explică (pentru Violleta2022):

Ce?

| relian a răspuns:

Trotinete zburatoare laughing cred ca su era mai bun, cred, nu ma pricep la avioane, dar ambele nu se mai fabrica.
RO baba si avionu laughing asa e cand esti sub papuci altuia, sau cand nu te duce prea mult mintea.
RO a avut prima fabrica de avioane din lume si nu sa ales nimic de avioane, sau de tara.
Nu am avut conducere sau oameni care sa stie ce sa faca cu anumite ieei sau produse facute la noi.Nici nu am avutmsi nici acum nu avem.

Romanii au facut printre primii avioane, astazi sintem pe nicaeri, am facut printre primii autoturisme de teren, erau doar 4 tari pe vremuri care produceau asa ceva, printre care si RO.

Traian Vuia a facut primele avioane din metal, chiar a vindsut vreo 3 englezilor, daduse aia comanda.

Nu stiu in RO cei cu bani nu au stiut cum sa faca mai multi bani, nici astazi nu stiu.
Hai astazi inteleg, cei care au bani in RO is tilhari, banditi, spagari, bisnitari, dar pe vremuri nu mergea asa, o fi ceva genetic la romani, sa nu se agite prea mult, sa nu oboseasca cumva laughing

Romanii au au avut viziune, bine poate nici altii, dar parca la noi e ceva general chestia asta.
Nu trebuie sa ne lasam ca si altii sau vecinii is cam la fel, trebuie sa fim noi altfel, mai ales cand ai idei, cand construiesti ceva, du-te mai departe, nu te opri acolo.

Trebuie cineva acolo sa bage chestia asta in oameni, in eleevi, in studenti, sa-i faca sa gindeasca altfel.
Pe mine ar trebui aia sa ma angajeze sa le spun eu ce sa faca, cum sa faca laughing
Romanii parca erau mai dezghetati pe vremuri decat acum. In loc sa vina in scoli sa bage chestii genul asta, o gindire mai la zi, ceva viziune, sai invete moralitate, cum se fac bani, etc, ei baga religia in scoli obligatoriu laughing pai cum dreacu sa mai dai inainte cu astea.

Scuze ca am scris si pe linga dar cand citesti ca am facut prima data noi ceva si dupa nimic, parca iti vine sa iti dai palme laughing

| Gorky explică (pentru relian):

Sincer, răspunsul tău este maj util decat cel al Violetei. Poate ca nu ai detaliat diferențele dintre Su și IAR, dar macar ai scris ceva adevărat!