Mancarea preferata sunt pastele Delicioasee! Iar desertul nu stiu...nu prea sunt pretentioasa cand vine vorba de dulciuri...dar ador prajiturile si ciocolataa
Mamaliguta cu branza, supa cu galuste.
Iar ca desert ciocolataaaa si orice contine ciocolata :X Chocoholic for life!
Cred ca spaghetele in sos de rosii cu pui
Si desertul clar tiramisu, facut cu amscarpone si piscoturi italienesti, si inghetata de ciocolata si(sau) cafea...
Ciupercile, salatele de cruditati si maioneză, orice cu vinete, pestele la gratar.
Ca desert prefer ciocolata si inghetata. Îmi plac si rodiile!
Nu suport orezul, mamaliga si clatitele.Deloc!
Mancarea preferata uite ca nu m-am gandit niciodata.Cred ca ceva ce contine foarte multe legume sa fie si foarte colorat.
Desert:capsuni cu frisca
Carne de vita mai in sange cu o salata de rosii si castraveti si un pahar de vin rosu (foarte putin, doar de gust ) iar la desert o felie de dobos
Atat de multe alegeri.
Imi plac prea mule ca sa pot alege, dar imi plac mult cartofi prajiti (sunt un clasic).
Desertul e usor: rulada mamei.
Mancarea mea preferata sunt scoicile, o delicatesa, si desert o felie de tiramisu dar sa nu fie numai cu mascarpone, sa aiba si ceva ciocolata
Hm..cred ca fiecare are mancarile lui preferate si u cred ca ai o mancare si un desert preferat.eu am mai multe cum ar fi pizza, aperitive, sarmalutze, cartofi prajiti etc.si deserturi:torturi prajituri si tot ce tine de dulciuri in sepcial cele cu ciocolata(chiard ac anul am voie)
DonGiani întreabă:
anonim_4396 întreabă: