| Diana7383 a întrebat:

Care este obiectul fara de care nu ai putea trai si care este obiectul care il consideri inutilbig grin?

Răspuns Câştigător
| jump a răspuns:

Obiectul fara de care nu as putea trai ar fi ...hmmmthinking o chestie produsa din celuloza sau latex, de diferite marimi si culori, se fabrica pentru fiecare tara intr-o tara diferita, pentru multi e letala, pentru altii motivul de a trai. exact:Banul!

obiectul pe care il consider inutil...pai,sa vedem. o chestie produsa din celuloza sau latex, de diferite marimi si culori, se fabrica pentru fiecare tara intr-o tara diferita...laughing

9 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

N-as putea trai fara un obiect de scris, dar imi pot imagina o viata fara televizor.

| carminaburana43 a răspuns:

Obiectul fara de care nu as putea trai este o imbracaminte minima caci fara ea m-ar da afara de la servici pentru incalcarea grava a normelor de conduita morala.

| carminaburana43 a răspuns:

Nu pastrez obiecte inutile in casa.Sau le arunc sau le fac cadou.

| Alisa a răspuns:

Nu as putea trai daca nu as avea oglinda. si obiect inutil nu prea consider nimic, deoarece toate lucrurile sunt bune la ceva. happy

| hamsterx a răspuns:

Cred ca fara telefon. mi-am uitat intr-o zi telefonul acasa si fara el am avut o gramada de belele.inutil nu consider niciun obiect pe care il am pentru ca astfel nu l-as mai fi luat, sa zicem totusi...umerasele pentru ca nu-mi pun niciodata hainele pe umeras laughing

| Marii a răspuns:

Nu pot trai fara telefon, si cel mai inutil cred ca este pixul din geanta mea, care numai are pasta de ceva timp, dar nici ca ma indur sa-l arunc.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-as putea sa traiesc fara um mp4 sau ceva unde sa ascult muzica. Inutil consider calculatorul, desi il folosesc, nu pot inceta sa-l folosesc.

| 9090906 a răspuns:

"Albumul foto", Google, etc
inutil-internetullaughing

| Lazar_Maria_2000 a răspuns:

Nu as putea trai daca nu as avea telefon. si obiect inutil nu prea consider nimic, deoarece toate lucrurile sunt bune la ceva.