Ma bucur, deoarece in fiecare dimineata cand deschidem ochii, este un miracol. Nu se stie niciodata cand nu vei mai apuca a 2-a zi.
Dau cu caesul desteptator de pereti ( cred ca pana acum am schimbat vreo 50 de ceasuri.
Sau ma joc cu cainele meu, un rottweiler micut si dragalas...
Draguta partea cu al tau catel, dar aia cu ceasul nu prea
Crezi ca am vorbit serios in legatura cu cele ''50 de ceasuri''?!
Chiar nu stiu de ce, chiar daca mereu il arunc incolo si incoace, ceasul meu tot intact ramane...
Pai doar nu am crezut ca ai schimbat 50 de ceasuri pana acum, deci ai un ceas rezistent
Aha, eu deschid ochii atunci cand ma trezesc. asta e primul lucru
Eu nu ma trezesc dimineata , dar cand ma trezesc (pe la pranz) deschid calculatorul si nu mai plec dupa scaun
Vezi, exact din cauza asta nu mai stim noi sa ne bucuram de lucrurile marunte care ar trebui sa ne faca ziua mai buna
De cele mai multe ori, atunci când mă trezesc mă uit la ceas! Să văd dacă mă pot culca înapoi, sau dacă e prea târziu și trebuie să mă apuc de lucrurile ce trebuie făcute în acea zi!
Inviorare de dimineata: ma apar de "atacul" catelusei care, desi n-am deschis ochii, face curse peste mine si pe langa mine, incearca, cu botul, sa-mi deschida ochii si sa ma dea jos din pat!
Pai tu duci traditia mai departe, faci copii la laba trista
Imi fac patul, mananc, iar apoi ma apuc de teme sa le termin si apoi invat.
Marcelino întreabă:
Cruciuliță întreabă:
DenisaNicoletaG întreabă:
RoseOfTheFire întreabă:
LisaJulie întreabă: