| vatadezahar24 a întrebat:

Care este țara în care ați călătorit și ați rămas fascinați? Iar în cazul în care nu ați călătorit până acum, unde v-ați dori să călătoriți în viitor?

22 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

In Italia! De mâncarea lor am rămas impresionat și cât sunt de uniți, cam exact opusul nostru care suntem dezbinați și ne dăm în cap și săpăm pe dincolo.
Am rămas fascinat de faptul că se respecta unii față de alții, că vorbesc frumos, diplomat și că nu înjură ca noi din 5 in 5 secunde. De muzica lor,și de natura! Nu prea am apucat sa vad multe locuri,nu am stat mult timp acolo. Am fost și în Germania,suntem ostracizați de ei,in Olanda am fost...și de ei suntem ostracizați,sunt oameni reci și nu au în minte decât munca și izolarea,opusul nostru!
Am fost in mai multe țări! Mi-aș dori sa vad Parisul, sa vizitez America, Japonia și China ( îmi plac mult asiaticele)
Tara noastră e cea mai frumoasa, avem locuri superbe, dar este pacat că este locuită de multi oameni nepotriviți!

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu cred ca sunt pe aici foarte multi oameni care sa aiba un istoric asa bogat dar recomand sa te uiti pe Youtube la "haihui in 2". Ce fac si ce arata oamenii aia e ceva demn de niste documentare de la tv

| vatadezahar24 explică (pentru Mindfulness):

Merită să stai și mai mult! În Italia am stat o lună, mi am făcut o grămadă de prieteni (am cunoscut mai mulți români acolo decat aici rolling on the floor ), dar lăsând glumele la o parte, comunitatea este una puțin spus speciala, se diferențiază cu mult de noi. În Paris îți pot spune eu cum e, merg aproape în fiecare an, ai o grămadă de locuri de vizitat, e un oraș super. Un minus sunt oamenii în special tinerii de vârsta mea, studenții..sunt asemănători cu germanii, la prima vedere nu am avut o părere deloc buna despre ei, dar am început să mă obișnuiesc cu ideea. Japonia a fost una dintre cele mai superbe țări pe care le-am vizitat. Eram mică tare când am fost pentru prima oară, am stat 2 săptămâni. Mi-a plăcut enorm mult Tokyo-ul. Țările asiatice și culturile lor m-au pasionat dintotdeauna. Îmi aduc aminte ca m-am împrietenit cu o studentă pe metrou, care îmi complimenta constant părul, era așa drăguță. Oamenii de acolo în general sunt foarte drăguți și respectuoși. dacă și ai nostri ar fi ca ei…Pe avion spre România plângeam pentru ca mă întorceam, voiam să mai stau acolo laughing Cat timp am fost mica am vizitat multe țări alături de părinții mei, dar în aeroport nu am plâns niciodată numai când am plecat de acasă din Palestina, din Japonia, Coreea de Sud și Arabia Saudită. Pot spune ca în țările astea am avut cea mai minunată experiență. Ar trebui și tu să le vizitezi și să îmi spui ce părere ai despre elewinking

| Mindfulness a răspuns (pentru vatadezahar24):

Despre ele nu știu, dar despre parul tau pot confirma ca e unul superb! Orice bărbat ar fi norocos sa te aibă și privilegiat.
Pari genul de om care are foarte multe de spus, exact opusul meu laughing

Apreciez mult! Da, intr-adevăr sunt o persoană vorbăreață, dar de multe ori acest aspect este confundat cu "o persoană lăudăroasă", nu știu motivul pentru care se întâmplă asta laughing

Ești extrovertita, e ceva nativ..ai personalitate. De aceea vorbești mult! Pai na,nu te poți abține, din asta îți alimentezi energia. Ești norocoasă, eu îmi blestem zilele că sunt introvertit, nu sunt deloc sociabil, decât cu foarte puține persoane. Selecția naturală...

Nah, in online sunt mult mai deschisă dintr un anumit motiv, iar în realitate sunt cam rușinoasă ca să zic așa…deși mă obișnuiesc super rapid cu oamenii noi, sunt foarte rușinoasă, nu știu cum să explic asta, haha. În liceu eram foarte retrasă, nu puteam sa țin o conversație cu colegul de bancă, îmi era rușine să cer un pix…pot să îmi aduc aminte cat de greu era, cred ca așa e și pentru tine (din ce mi-ai mai povestit probabil si mai rău), nici astăzi nu pot să îmi dau seama cum am ieșit din starea respectivă…

Aici pe TPU e RAIUL Introvertiților! Eu sunt foarte tupeist nu mai că sunt tăcut ( asocial) nu știu de ce confundați voi omul tăcut cu cel pudic laughing
Da tu ești creola, mulatra cumva?

Nu mă așteptam să mă întrebi asta dar da, sunt laughing

Ți-am zis eu sunt foarte tupeist nu sunt rușinos, handicapul meu e că sunt tăcut in viață de zi cu zi, indiferent, dar nu pămpălău! laughing
Ce sa zic, sunt sigur că ești admirata de multi bărbați! Și eu sunt mulatru.
Se vede oricum in poza nu poți să te ascunzi la nesfârșit.
Ești un mixt de lapte cu ciocolata happy

Well ai dreptate. Sunt amestec de doua naționalități arabe laughing iar tu?

As prefera sa nu spun rolling on the floor nu sunt prea mândru de ceea ce sunt!
Arăboaicele... Sunteți hot big grin
Mi-am dat seama de mult ce ești! Sper că românii se comporta decent cu tine și te integrează ușor în colective.

Îmi cer scuze atunci..cum ți ai dat seama ce sunt? Cat despre romani, rareori se comporta ok, dar sunt foarte obișnuită cu tot ce e aici, deci nu prea am probleme cu integrarea.

De ce tot îți ceri scuze de atâtea ori laughing
Când ai zis de Palestina am am asociat unele chestii și făcut legătura, și când ai zis că vb fluent araba + tenul tau sexy happy

Da, araba e prima mea limbă, iar tenul meu acneic numai așa nu poate fi numit rolling on the floor

Ai tu o fizionomie a fetei sexy nu contează că e acneic.
Noapte buna prințesa Arabieihee hee

Haha, noapte buna!

| vatadezahar24 explică (pentru Furnicuta000):

M-am uitat la 3 vloguri, sunt uimită!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil Japonia m-ar uimi ca si societate daca as ajunge acolo.
Si probabil Insulele Feroe / Islanda / Noua Zeelanda ca piesaj.

Din ce am vazut pana acum m-a uimit Grand Canyon si Niagara din SUA ca atractii naturale. Olanda ca nivel de dezvoltare.

| vatadezahar24 explică (pentru suntserios):

Super tare!

| 1onurSimion a răspuns:

Vienna când m-am dus să-mi renoiesc pașaportul.

| vatadezahar24 explică (pentru 1onurSimion):

Tare!

Întrebări similare