Racoleaza turistii/trecatorii printr-o cardeala old school, se joaca hotii intre ei si dau impresia ca nu se cunosc si unii 'castiga' intentionat pentru a atrage pe ceilalti in joc, sa le dea iluzia ca se castiga rapid si totul e pe bune. Dupa ce ai picat in plasa te pune sa fii atent la bila cand muta paharul peste ea, dar in momentul in care tu esti concentrat pe bila o ia de acolo, ori o baga sub alt pahar, ori o ascunde, totul e foarte rapid si se intampla intr-o fractiune de secunda, cand tu esti convins ca e acolo unde ai vazut, el de fapt te-a facut sa crezi ca e acolo si in timpul ala a ascuns-o in alta parte, cam asta e toata filosofia, e veche rau faza, nu-mi vine sa cred ca in 2022 lumea inca pica capcana in asa ceva, cred ca jocul a aparut prin anii 80.
Ma refer ca li frica de camera
Le e frica si de camera, nu zic nu, ca daca te uiti 20 de ori, poate prinzi ceva din smecherie, trebuie sa filmezi fara sa vada ca filmezi.
Trăiește Antonescu. Dan Antonescu.
Nu la acel Antonescu faceam referire, ci la acela de care trebuia sa se ocupe de cocalari
Știu. Was a joke. Dar și acest Antonescu contemporan se ocupă de criminali.