Racoleaza turistii/trecatorii printr-o cardeala old school, se joaca hotii intre ei si dau impresia ca nu se cunosc si unii 'castiga' intentionat pentru a atrage pe ceilalti in joc, sa le dea iluzia ca se castiga rapid si totul e pe bune. Dupa ce ai picat in plasa te pune sa fii atent la bila cand muta paharul peste ea, dar in momentul in care tu esti concentrat pe bila o ia de acolo, ori o baga sub alt pahar, ori o ascunde, totul e foarte rapid si se intampla intr-o fractiune de secunda, cand tu esti convins ca e acolo unde ai vazut, el de fapt te-a facut sa crezi ca e acolo si in timpul ala a ascuns-o in alta parte, cam asta e toata filosofia, e veche rau faza, nu-mi vine sa cred ca in 2022 lumea inca pica capcana in asa ceva, cred ca jocul a aparut prin anii 80.
Nu la acel Antonescu faceam referire, ci la acela de care trebuia sa se ocupe de cocalari
Știu. Was a joke. Dar și acest Antonescu contemporan se ocupă de criminali.
Le e frica si de camera, nu zic nu, ca daca te uiti 20 de ori, poate prinzi ceva din smecherie, trebuie sa filmezi fara sa vada ca filmezi.