| EugenRapid a întrebat:

Care-i logica la faza "nu exista nimeni care sa ii fi dat parintii"? Mie mi-au dat parintii o masina spre exemplu, pai au muncit ei dar am avut noroc, ca n-am muncit eu pentru ea si altii, sunt multi care au primit, ma rog toata familia conduce masina, dar vreau sa inteleg si eu care-i logica ca nu primeste nimeni nimic si ca nu exista "i-au dat parintii" pai mie cum mi-au dat bani de pregatiri in scoala? Cum mi-au dat bani de benzina cand eram in liceu? Acum lucrez, dar inainte imi dadea cineva! Si 2.care-i logica sa zici ca numai vointa conteaza? Eu am avut vointa sa dau la armata dar am picat pe fisa medicala,eu am intuitia buna prin natura mea fara efort, altii iq bun, etc, depinde de organism.

3 răspunsuri:
| TeodorescuAndrei a răspuns:

Intrebarea in sine e de logică. Face referire la faptul că dacă părinții tăi ti-au oferit asta nu inseamnă că sunt obligați, mai pe scurt incearcă să faci tu ceva pentru tine, incearca tu sa muncesti pentru ce ai si nu astepta sa iti dea cineva.

| EugenRapid explică (pentru TeodorescuAndrei):

Ma ai fost atent ce am scris? tu nu pricepi ca nu e vorba de asta, e vorba ca sunt care au primit, imi place ca pe net toti sunt smardoi ca fac ca dreg, dar in realitate nu e deloc asa, cand spanac am zis eu ca astept ceva? stii sa citesti?

| TeodorescuAndrei a răspuns (pentru EugenRapid):

Am fost foarte atent la ce ai scris, mai ales cum scrii. După ce că ești analfabet și nici nu știi să scrii ești și tare in gură! Imi vorbești de smardoială și tu nu știi să scrii o propoziție...du-te mă...prostane!