Dintre cele doua, engleza, intotdeauna. Nu suport franceza, desi nu mi se pare o limba dificila. Nu imi place cum sunt si in general. Deci prefer engleza.
Sunt de acord cu tine + că engleza e limbă internațională și îți e mult mai ușor să te descurci în străinătate cu engleză decât cu franceză
Engleza.
Detest franceza, cu toate grupele ei de verbe imposibile.
Dezavantajul limbii engleze îl reprezintă diferențele de gramatică, apoi ar mai fi cele de formulare a propoziților, condiționalele, dar mai ales cuvintele folosite în anumite contexte ce la noi ar putea însemna același lucru: do vs. make, genuine vs authentic. Te poți obișnui.
La franceză e gramatica mult mai asemănătoare limbii române, dar verbele mă disperă.
Urasc franceza.Nu mi-a placut niciodata cum suna.
Engleza imi place pentru ca am auzit-o in multe locuri si mi s-a parut interesanta.
Engleza. Am facut franceza in generala si fecare forma a verbului era altfel, macar la engleza e o singura forma si e limba internationala. Acum fac germana la liceu si intr.un an nu am invatat nimic .
Iubesc limba romana..Sunt o nationalista convinsa.
Nu-mi displace engleza, desi nu-s experta.
Franceza in schimb mi se pare foarte romantica si uneori regret ca n-am avut rabdare s-o invat calumea
elena4ever întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: