| urgentr a întrebat:

Care metoda/metode de sinucidere nu te doare? sau te doare numai putin si este rapida?

Răspuns Câştigător
| MalleusMaleficarum a răspuns:

Probabil supradoza de somnifere/alte pastile, asfixierea, butelia de heliu conectată printr-un tub la o mască, împuşcarea în cap, otrăvirea cu monoxid de carbon (arzi cărbuni într-o cameră complet etanşă), supradoză de droguri, inhalarea amoniacului amestecat cu clor... Painless.

6 răspunsuri:
| KaterinkaBoy a răspuns:

Nu o stiu pe cea mai rapida sau mai putin dureroasa...dar cea mai lenta stiu ca este liceul.laughing

| TooNight a răspuns:

Daca iti spunem o sa ne bantui?nail biting Viata-i faina, depinde din ce puncte de vedere o privesti.Nu trebuie sa te sinucizi! Ca mori,si mna...ii naspa.Ii trist.sad. Traieste,chiar daca uneori nu-ti gasesti motive pentru a trai,bucura-te de viata, gandeste-te ca fluturii traiesc doar o zi pe paman, desi nu stiu cati ani ai, cum te cheama, de unde esti, nu vreau sa patesti nimic.Asta ii chiar daca ai probleme, suntem oameni, trebuie sa ne traim viata cat o avem, ca dupa aia si-asa murim cu totii.Te rog eu, nu te sinucide.Ca poate trupeste nu te doare, dar sufleteste o sa suferi enorm de mult.Scuze ca ti-am scris atata dar chiar imi pasa de viata ta.Te roaga sufletelu meu, nu te gandii la lucruri rele.Te pup si sper sa mai apuci mesajul asta.straight face

| Raawr a răspuns:

Te duci la seltarul/dulapul și bei toate pastilele de acolo tot ce găsești bei apă, și te culci. nu te mai trezești, și te-ai dus la Doamne-Doamne.

| baifrate a răspuns:

Stiu eu una numai ca nu vreau sa iti zic...o sa ma simt responsabil dupa aceea laughing)

| baifrate a răspuns:

Acum in cazul in care mai traiesti trebuie sa dai funda unuia dintre utilizatorii ce ti-au raspuns la intrebare.laughing
p.s. asta asa ca sa sarbatorim laughing

| Dawniix a răspuns:

De ce ai vrea sa te sinucizi?

Întrebări similare