anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care moderator mi-a sters intrebarile?
E frumos sa profiti de functia pe care o ai te simti bine tu asta? Nu asa fac si cei de la conducerea tarii?
Am pus vreo intrebare sa gresita sau sa supere pe cineva?
Intrebarile idioate nu avet treaba cu ele observ, e bine.

7 răspunsuri:
| ALM2000RO a răspuns:

Păi ce întrebare ai pus? Ai verificat să nu încalce regulamentul forumului?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Oare ce ai întrebat?

| VoidEternal a răspuns:

Poate e chiar Iohannis moderator pe TPU, cine știe laughing

| KilljoyIdiot a răspuns:

Ai verificat daca întrebarea ta nu încalca cumva regulile?

| relian a răspuns:

Cine tia sters intrebarile? Se sterg automat, atunci cand ceva utilizatori iti reclama intrebarea sau raspunsul.
Cam asa se procedeaza pe aici cu TPU astia dealde 1 lei si 15 bani laughing ma luai si eu de administratorea asta, am uitat cum o cheama, o zis ca nu-i chiar asa cum cred eu, adica nu vor sa lase websitele liber, sa fie si ei cinstiti.

Ba am spus, odata ce ati pus buton de ignore, nu vad ce se mai baga ei, ori de ce au instalat softul asta care e total gresit.

Le-am spus, ei fac asta in ideea ca tu care dai un raspuns, sau pui o intrebare esti unu singur, pe cand cei care te reclama is mai multi, asa ca in mintea lor in colturi, se gindesc ca aia mai multi aduc trafic, deci malai, pe cand tu unu singur, indiferent cum, ai fi, nu conteaza, tot ce conteaza pentru ei is aia multi, aia le face trafic pe aici, baga reclama ei colecteaza gologani.

Deci qasa se sterg raspnsuri si mesaje, cand is raportate de nu stiu exact citi useri, indiferent ce raspuns ai da, sau intrebi, poate sa fie perfect scris totul, frumos, astea nu conteaza.

Deci eu daca am pica pe tine laughing mai ma asociez cu cinca vreo 2-3 de pe aici, si ma apuc si iti reclam raspunsurile sau intrebarea si automat se sterg laughing

La c e te astepti de la romani? Cum e turcu si pistolu, cum is cei care conduc tara, asa si restul.

| GandaIf a răspuns (pentru relian):

Nu stiu man am intrebat ceva legat de cultura infine si m-am trezit cu "un moderator ti-a sters intrebarea" fara motiv...

| Fatamuntilor a răspuns:

Uita-te la raspunsurile si intrebarile tale.Si pe regulament. Apoi in buletin.Si vei afla singur dilema ta.