Am vazut chiar in seara asta povestea de care vorbesti tu scrisa ca si comentariu la o poza postata pe profilul de facebook al Andreei Marin.
Nu stiu despre care poveste vorbesti, sunt multe de genul asta si ceea ce face FEMEIA se numeste SANTAJ.
De fapt ceea ce ii cerea era sa o poarte in brate fata de la poarta casei pana inauntru de fata baiatului ei ca el sa nu isi dea seama de faptul ca urmau sa divorteze...chestia asta dura o luna dupa care divortau...dar daca citesti povestea originala (vreau sa spun ca ideea e aceeasi cu a mea dar e formulata altfel si conteaza) ai sa iti dai seama ca nu era vorba de niciun santaj
Trebuia sa postezi si povestea originala, altfel nu-mi dau seama.
O știu...ea până la urmă nu moare?
Buna, nu imi aduc aminte prea bine, dar era vorba despre o femeie care avea cáncer, cred. Si sotul ei avea o amanta. Pe care o Chema Ana, daca imi aduc bine aminte. Cei doi sotii aveau si un copil impreuna. Intre timp, sotul s-a decis sa ii spuna sotiei ca relatia lor nu mai merge, si vroia sa bage divort. Femeia era trista, plangea, si nu imi amintesc cum zi de zi o ducea in brate pana la usa, si asta cred ca, copilul lor a reusit, sa faca asta, ca tatal lui sa o duca pe mama sa in brate in fiecare zi pana la usa. Cei doi sotii nu se mai intelegeau, dar facand lucrul asta zi de zi, ducand-o in brate, s-au apropiat din nou, si pana la urma sotul s-a gandit cum a putut sa isi insele sotia, si a decis sa puna punct relatiei sale cu Ana, amanta sa.
Dar intr-o zi cand s-a intors acasa, sotia lui nu mai era...
Sper ca te-am ajutat cat de cat.
:*