Nu stiu despre care poveste vorbesti, sunt multe de genul asta si ceea ce face FEMEIA se numeste SANTAJ.
De fapt ceea ce ii cerea era sa o poarte in brate fata de la poarta casei pana inauntru de fata baiatului ei ca el sa nu isi dea seama de faptul ca urmau sa divorteze...chestia asta dura o luna dupa care divortau...dar daca citesti povestea originala (vreau sa spun ca ideea e aceeasi cu a mea dar e formulata altfel si conteaza) ai sa iti dai seama ca nu era vorba de niciun santaj
Trebuia sa postezi si povestea originala, altfel nu-mi dau seama.
Am vazut chiar in seara asta povestea de care vorbesti tu scrisa ca si comentariu la o poza postata pe profilul de facebook al Andreei Marin.
Buna, nu imi aduc aminte prea bine, dar era vorba despre o femeie care avea cáncer, cred. Si sotul ei avea o amanta. Pe care o Chema Ana, daca imi aduc bine aminte. Cei doi sotii aveau si un copil impreuna. Intre timp, sotul s-a decis sa ii spuna sotiei ca relatia lor nu mai merge, si vroia sa bage divort. Femeia era trista, plangea, si nu imi amintesc cum zi de zi o ducea in brate pana la usa, si asta cred ca, copilul lor a reusit, sa faca asta, ca tatal lui sa o duca pe mama sa in brate in fiecare zi pana la usa. Cei doi sotii nu se mai intelegeau, dar facand lucrul asta zi de zi, ducand-o in brate, s-au apropiat din nou, si pana la urma sotul s-a gandit cum a putut sa isi insele sotia, si a decis sa puna punct relatiei sale cu Ana, amanta sa.
Dar intr-o zi cand s-a intors acasa, sotia lui nu mai era...
Sper ca te-am ajutat cat de cat.
:*