Fiecare cu ce ii place, e ca si cu sucul. Incearca'le pe toate pana gasesti unele care sa iti placa.
Mai sus ai zis altceva: fumezi pentru ca iti faci rau. Dar ma rog. si asta e un raspuns interesant, esti bad ass facand doar ce este rau.
Mai sanatos ar fi sa te lasi dac vrei s ate lasi iti trebuie un gram de hambitie. irosesti bani de geaba ia dai foc la un ban si vezi ce se asemna cu tigara arsa in fiecare zi.
Trebuie sa ai hambitie in tine te poti lasa oricand daca incerci sa o inlocuiesti cu ceva poti.
Schimbo si tu cu o tigara electronica ca sati piara gustul ala crede-ma am fumat si eu o luna de zile m-am lasat de dragul pritenului meu pentru ca el mea zis ca irosesc bani de geaba pe cand pot sa folosesc acei bani pe un scop mai buna inserca sa te lasi spre binele tau multa lume se chinuie pe tema asta sa se lase dar greu trebuie doar hambitie spui gata eu ma las pun bani deoparte sa vezi cati strangi si daca stai bine si claculezi cati bai se duc pe tigati ramai uimit eu stiu asta
Cele mai bune? Dunhill fine cut, editia speciala care costa 35 de lei un pachet cu 20 de tigari. Chiar sunt cele mai bune din Romania! Apoi preferatele mele sunt parliament aqua blue. Urmatoarele, sunt viitoarele parliament care vor aparea pe piata abia la anul. Au un gust complet nou si pana si pachetul are un design mai frumos.
Numai bine!
Obisnuiesc sa fumez astea : Kent convertibles, apexuri, sobraine, winston, marlboro red.cam astea.si mai fumez din cand in cand la tigara electronica si narghilea
Eu fumez pall mall negru si albastru dar si kent mai rar dar cel mai bune sunt cele pall mall după părerea mea.