Măcar am făcut asta doar o zi.
Şi nu o făceam dacă el nu îmi ştergea chestiile alea, că de restul banalităților pe care mi le-a şters nu-mi pasă.
Ipocrit mic ce eşti.
Aşa tare te-am supărat azi?
Dar să-ți faci un obicei în a băga râcă aiurea între nişte oameni care se înțeleg scornind tot felul de chestii cum ți se pare?
Tu chiar vrei sa scoti raspunsuri logice de la un om care e bolnav? Misuna de pe N conturi, personalitati multiple, pai asta daca se duce la un control simplu o sa fie definitia bolilor psihice ca in manualele de psihiatrie.
Lasă-l în pace. Mititelul e supărat pe mine că ți-am luat oarecum apărarea azi.
Din pacate pentru el/ea sau ce rahat o fi, si-a ales prost persoanele la care sa vina ca sa scoata informatii ))) nu ca ar avea unde sa se duca. Si cu asta vrea sa inchei subiectul, omul e terminat din toate punctele de vedere si obsesia pentru anumite persoane ii tina viata pe loc.
Îi lipseşte simțul penibilului cu desăvârşire.
Nu ştiu unde voia/vrea să ajungă cu toate astea.
"Doar am răspuns la întrebare
Treaba ta ce filme îți dai mai departe"
Bine, dacă spui tu...
Vezi că ceea ce ai făcut tu şi încă faci aici e de o mie de ori mai trist, stupid şi penibil decât ceea ce am făcut eu în ziulica aia.
Doamne, şi când mă gândesc că te-am lăsat să-ți spui şi tu varianta de poveste şi ți-am dat timp să te explici.Mă simt prost acum chiar şi pentru fărâma aia minusculă de încredere pe care ți-am oferit-o.
"Ce fac? rolling on the floor Nu sunt eu Dormeo daca asta vă imaginați"
Nu,sigur că nu eşti.
Nu e vorba de ceea ce ai făcut zilele astea de pe contul Dormeo, e vorba de ceea ce ai făcut de pe contul ăsta al tău, în special, pentru că ai mai venit cu unul după, la mine în privat.Şi nu sunt prima persoană cu care faci asta.
Tu nu esti cam mare pentru TPU? O iei pe urmele lui drimero cu someria?
Familie + copil avand restaurant in Spania...cine dracu sa faca familie cu autistul asta? isi face conturi doar ca sa para ca are prieteni : ) ) )
Ceva si de trafic de droguri, ce viseaza pramatia asta, nu am dubiu ca nu ar fi suferi de schizofrenie.
anonim_4396 întreabă:
denisa_4116 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
black1white întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: