Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Care sunt lucrurile mici / detaliile care iti fac ziua mai frumoasa?

32 răspunsuri:
| IoanaPity a răspuns:

Pai... sa iesi undeva cu prietenii. smug
Si sa va distrati! :3

| irina20 a răspuns:

O melodie vesela, oamenii care ma saluta cu un zambet sincer, rasul parintilor mei cand se harjonesc, rasul prietenilor mei la "barfa" de seara.

| mona a răspuns:

Zambetul de dimineata al copilului meu ma face sa fiu mai energica si imi face ziua mai frumoasa

| Alexandra1807 a răspuns:

Un simplu zambet...

| Alina_Liana_1999 a răspuns:

Prietena mea

| alexandraaxel a răspuns:

Un vers dintr-o melodie sau un simplu ''salut'' :3

| AdeeXd a răspuns:

Zambetul lui, imbratisarile lui, rasul prietenilor, sa vad ca parintii mei sunt fericiti, sa vad ca sunt inconjurata numai de oameni iubitori care imi zic cat de geniala sunt si ca ma iubesc in fiecare zi, sa iau o nota buna, sa scap de iesitul la tabla, sa vad razele soarelui care intra printre jaluzele si sa vad ca afara ningee ♥ laughing

| AdeeXd a răspuns (pentru AdeeXd):

Siii sa aud piesa preferata la radio care imi da energie ♥

| w0nderboy a răspuns:

Un zambet si un "Buna Ziua", sau " Salut!".

| TheCritic a răspuns:

Hm... trezitul în brațele mamei, melodia preferată la radio, razele soarelui în cameră, un te iubesc sincer, o îmbrățișare de la un prieten drag, un mulțumesc, un verde la semafor și poate că o persoană care are nevoie de ajutorul meu. happy

| Johnd94 a răspuns:

Atentia din partea prietenilor.

| acinorev a răspuns:

Prietenii mei, melodia preferata ascultata de mii de ori si memorata, o zi de scoala usoara... Un zambet cald si sincer, atentia cuvenita din partea tuturor, o gluma buna...

| geanina23 a răspuns:

Oamenii cei dragi.....alaturi de mine!

| CorneanuValentina a răspuns:

Familia mea, prietenii happy

| alexaaaX a răspuns:

O persoana draga tiewinking

| alexandru11112 a răspuns:

Lucruri mici sa ma gandesc hmmm aaaaaaa un 4 la scoalalaughing glumeam sa beau un suc sa stau la pc si rad

| oprescudorin11 a răspuns:

Frumusetea e in OCHII Nostri! Vedem frumos daca suntem frumosi! Frumusetea e obiectiva, in schimb vedem subiectiv! Totul e frumos, obiectiv. Daca nu vedem totul frumos, inseamna ca e ceva cu noi, ceva urat!

| Crucified a răspuns:

Ploaia, mieunatul unei pisici şi multe altele laughing

| nero2001 a răspuns:

Prietenii si familia :3

| Fergun00 a răspuns:

Prieteni sa va distrati in trei sau un animal de companie.

| AnndreiT a răspuns:

Fericirea celor din jur

| grace916 a răspuns:

Mesajul de „buna dimineata" de la iubit happy

| TeddyPaul a răspuns:

Persoanele dragi mie care imi sunt alaturi

| z0r3Ns3n a răspuns:

Sa ies afara la fotbal.

| Lary9419 a răspuns:

Mesajul primit dimineata de la iubitul meu, soarele, o melodie buna.

| MissxD a răspuns:

O imbratisare, un compliment, un simplu "Te iubesc", o melodie de suflet happy

| IonutskilzZ a răspuns:

Pai nu e o reteta a unei zile fericite, tu alegi daca vrei sa fii fericit sau un dezastru amvulant. Daca te uiti la stirile de la ora 5 sau la TV in general iti zic eu ca nu o sa te simnti mai bine, incearca sa asculti o muzicuta happy. Vorveste frumos cu toata lumea (fii politicos) si ZAMBESTE nu sta morocanoswinking

| ZаЙчИк a răspuns:

Lucrurile mici care te face sa zimbesti si sa te bucuri din plin cred ca sunt paritii si zimbetul lor... apoi atentia prietenilor ....si poate ca si luarea unei note tot e dea dreptul frumos.

| Veveritax a răspuns:

Netul

| madalina13021997 a răspuns:

Rasul te poate face sa ai o dispozitie mai buna, mai relaxanta uitand de probleme, vei avea o zi mai frumoasa si vei fi mai optimista happy

Întrebări similare