Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Care sunt lucrurile mici / detaliile care iti fac ziua mai frumoasa?

32 răspunsuri:
| alina345 a răspuns:

Cea mai buna prietena a mea!
cand sunt cu ea nu ma mai gandesc la nimic ce ma face sa ma simt rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un zambet, un multumesc, o vorba frumoasa spusa parintilor mei despre mine care sa ii faca pe ei sa se simta mandri de mine, dar si pe mine ca sunt fiul lor.
Uneori un simplu,, Ce mai faci?'' face mai mult decat orice.Arata ca ii pasa de tine si vrea sa afle ce ti s-a mai intamplat si daca te poate ajuta in vreun fel.
O sa dau un exemplu, eram in autobuz m-am asezat pe un scaun, aveam ghiozdanul plin, o punga cu un echipamentul de sport si blocul de desen mare in alta punga.Si vine la mine o baba si incepe:,, cretinule, nesimtitule, nu lasi loc in autobuz mie care am lucrat 30 de ani,am muncit o viata'',ma uit pe geam incercand sa o ignor,incepe din nou,, iauite nici nu se uita la mine nici nu raspunde,eu care am lucrat o viata si am facut '' politicos ii spun ca,, nu cred ca am facut ceva gresit stand pe un scaun in autobuz,daca doriti ma dau jos'' incepe,,imi intorci tu mie vorba? sunt mai mare ca tine,am lucrat o viata,nesimtitule'', nici nu stiam ce sa mai fac,ce sa mai zic,sau sa nu mai zic,aleg sa ma dau jos si sa-i las locul,si incepe,,asa fugi de responsabilitati,nici nu cred ca ai bilet,acum chem soferul sa te dea jos din autobuz si sa-ti dea amenda, asa oameni in Romania, daca eram eu presedinte bagam pedeapsa cu moartea celor ca tine''
Ideea e ca foarte frumos putea sa ma roage sa ii ofer locul, dar e mult mai usor si eficient sa il faci pe un om pe care nu l-ai vazut in viata ta,, nesimtit si cretin'' ca sa obti lucrul de care ai nevoie.

Întrebări similare