| T0T a întrebat:

Care sunt slăbiciunile voastre?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Pai...Nu imi place sa fiu atacat cu orice insulta (spre binele celui care o face)
Parerile mele sunt cateodata slabiciuni... De ce? Nu renunt la ele si sunt usor stiute de altii.
Si cea mai mare dintre toate.Sunt o fire destul de sensibila.
(Imi mai e frica de caini maidanezi-nu stiu daca se pune-sunt disperat daca vad vreunul) Nu am niste amintiri prea frumoase cu ei, nu ma judecati, iubesc cainii, si eu am caine dar ei sunt bestii nu animale de companie.(Parerea mea)
In rest nu am nimic.E ok.

29 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Daca le-as spune as avea o slabiciune in plus. faptul ca voi imi stiti slabiciunilesurprise

| T0T explică (pentru SergiuBoss11):

Păi tocmai laughing

| CoquiNessa a răspuns:

Brunetii cu ochii mari caprui patrunzatori bengosi.

| Dariusuu a răspuns:

Fetele deştepte care pot să poarte o conversaţie la orice nivel.

E aşa de incitant!

| Mistiss a răspuns:

Frica de inaltime, frica de intuneric, gaze si fete care invata bine rolling on the floor

| Suck a răspuns:

Slabiciunile mele sunt persoanele la care tin neconditionat.

| OldSoul a răspuns:

Fetele cu ochii albastri hypnotized

| 187VLAD a răspuns:

Pizza si insectele, nu suport niciun fel de insecta, de la bondar pana la fluture, cand le vad mi se face piele de gaina
si cu reptilele am o problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt foarte impulsiv, asa incit citeodata nici nu ma gandesc ce fac, cind ma enervez am tip ca nebunul si de aceea tot timpul am dureri in gat.
Mii frica de viespi si albini, si de fluturi, si de caini pe deasupra. Fluturasii in stomacel nu-i suport si inca si imi mai este frica de toate bolile din lume.

| immaBeast a răspuns:

Toate. laughing

| Anonima0000000000 a răspuns:

Hmm...am incredre in oamenii
Si cred mereu orice.:3

| implant a răspuns (pentru Anonima0000000000):

E normal la 12 ani, ai doar grija sa nu cumva sa iti spuna careva sa intri la el in masina ca are ceva sa-ti dea, atunci sa nu crezi!

| T0T explică (pentru implant):

Da, tu știi cel mai bine căci nu ești departe, ca vârstă. 2-3 ani acolo nu înseamnă mult.

| implant a răspuns (pentru T0T):

pai cam tot 3 ani diferenta e si intre noi doi, nu? oh dar stai, sa ghicesc, aici nu se aplica fiindca greyn e atat de rebel si nonconformist

4.

"2-3 ani acolo nu înseamnă mult."
pai intre 2-3 ani si 4 ani, sunt 2 ani diferenta. nu inseamna mult, nu-i asa?

Logica curcii laughing
Dacă zici tu...

Hai c-o dau pe citate ca mineru, "vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii"
eu doar ti-am combatut argumentul, daca tu nu-mi intelegi logica, asta nu inseamna ca e de curca, ci din contra.

Dacă zici tu laughing

| Anonima0000000000 a răspuns (pentru implant):

13 am si nici chiar asa, nu mai la prostii te gandestibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tipii care sunt atât de deştepţi încât te uzi când vezi cât de corect ştiu să scrie şi să vorbească.

| T0T explică (pentru anonim_4396):

Dacă știi să scrii sau să vorbești corect nu înseamnă că ești deștept ci înseamnă că te încadrezi la nivelul la care ar trebui să fii, dar e doar un nivel mediocru, nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Poate, dar cât de rari au devenit în ziua de azi?

Nu știu.

anonim_4396

Ba cu siguranţă ştii, doar ai cont pe TPU, majoritatea întrebărilor sunt scrise cu greşeli gramaticale, de exprimare şi ortografie. Nu vreau să spun că doar băieţii sunt aşa, chiar deloc, foarte multe fete sunt la fel de inculte şi habar n-au să poarte o discuţie. Oamenii care scriu corect au devenit atât de rari, încât de câteva zile doar pe ţine şi pe alţii 2-3 v-am văzut că scrieţi corect. Sunt cu ochii pe voi laughing!

Mă simt flatat. Grrr.
Acum e destul de nasoală treaba. Vrem ca noi tinerii să fim luați în seama în condițiile în care nu doar că suntem o gașcă de inculți ci nici să scriem în propria limbă nu mai suntem în stare, mă refer la general. Acum nu pot să mă refer doar la tineri căci sunt mulți și din alte categorii de vârste care nu știu să scrie. Nu știu ce vârstă ai tu, dar e un mesaj al lui Tudor Chirilă de care am aflat și eu acum la terminarea liceului, e un mesaj pentru liceeni dar se poate referi la tineri în general. Să îl citești deoarece exprimă foarte bine anumite lucruri. Mă, eu mă gândesc câți analfabeți sunt. Am văzut studiile dar m-am și uitat pe Youtube și erau niște indivizi care pur și simplu nu erau în stare să repete niște cuvinte. Acum probabil sunt retardați aceia dar studiile arată că avem cea mai mare rată de analfabetism din UE. Îi facem de râs pe părinții noștri care au trăit într-o generație în care lumea, acum mă refer în general la populația urbană, dispunea, în general, de o cultură acceptabilă și de analfabetism nici nu se prea punea problema, acum excepție făcând unii țărani care aveau alte preocupări. Atunci era o societate minunată, dar ne-am îndobitocit treptat și tot ne degradăm. Nu știu încotro ne îndreptăm dar probabil peste ani vom considera deștept ăla care știe să formuleze o frază, fie cu greșeli, fie fără, dar să aibă o logică acolo.

anonim_4396

Ai foarte, foarte mare dreptate, mă bucur că şi altcineva observă lucrurile astea şi împărtăşeşte aceleaşi păreri că şi mine. Eu am 17 ani şi faptul că trăiesc printre aceste specimene zi de zi îmi da ocazia să mă plâng constant de analfabetism şi tinerii care abia ştiu să lege 2-3 cuvinte. Sunt atât de traumatizată, încât evit cât de mult pot discuţiile cu astfel de oameni, deşi nu mereu pot să îi ocolesc pentru că sunt prea mulţi. În privinţa mesajului lui Tudor Chirilă, chiar acum o să-l caut să îl citesc.

| lunarwolf a răspuns:

Ar fi absurd ca cineva să își spună slăbiciunile în adevăratul sens al cuvântului pe un site de socializare

| T0T explică (pentru lunarwolf):

Nu ar fi.

Întrebări similare