Fumatul care a contribuit la distrugerea mea si a vietii mele. Nu stiu cum ar fi fara ele, tot sper sa apuc sa vad cum e.
Stii si mie mi se pare lipsita de sens existenta dar gandul de moarte nu-mi place
Imi distrug sanatatea cu dulciuri, asa simt o stare de placere, sunt ca un drogat care isi injecteaza heroina
Consider ca nu am vicii.
Am cateva calitati semnificative iar in rest sunt mediu la toate.
De ce nu am? Am crescut langa persoane care si-au facut mult rau, am vazut cum s-au distrus, fapt pentru care sunt hotarat sa nu fac aceleasi greseli.
Eram dependent de Coca-Cola, Pepsi.
Am renunțat total la ele acum vreo 5 ani și le-am înlocuit cu bere fără alcool.
Modificari estetice la masina un tuning limitat fara exagerari, trenurile, camioanele si jocurile de ps4. Fara ele poate as fi un amarat plin de datorii in viata, in viitor tin sa aspir ca mecanic pe locomotiva 7h pe zi de munca si 4000 de lire pe luna salariu
Viciu? Pot sa zic o boala, dragostea pentru fotbal...pentru Arsenal, face parte din mine, din personalitatea mea.
Daca acest viciu s-ar risipi brusc, pot zice ca se duce o parte din mine, nu sunt complet/
Nu sunt toate fizice si nu cred ca poți face atat de ușor abuz de ele.
Internetul, pisicile, sucurile si masinile.
In lipsa lor, ar fi altele.
Laba și internetul.
Păi dacă mi-aș trăi viața în mod real, cu siguranță ar avea mai mult sens ca acum.
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: