@ sunt_fericita
Ai dreptate. Unii nu merita stupizi. Dar, din nefericire, Raluca nu a pus acolo si un vot "agramat". Asa ca lumea, din lipsa de alternative, iti da stupizi. Intelege-i si tu.
Nu-ti dau eu stupid la raspunsuri, dar probabil ca persoana care o face sau persoanele care-o fac au motiv intemeiat.Nu te-ai gandit ca poate le si meriti?
Probabil e cineva care iti da care are un motiv cineva care are ceva cu tine daca nu ar avea nu ar sta sa iti dea la toate rasp stupid
Cineva care crede ca asa scapa de complexe! Nu stiu ce se intampla si nu apar raspunsurile... s-a blocat situl!
Nu stiu.numa nu eu.eu is foarte cuminte...sh mie mi-a pus stupid ptk am zis:k fetele se uita la baieti dupa bani()eu doar am spus adevarul)de ce miau pus stupit pentru ca adevarul doare
Doamne ce-am mai ras din suflet datorita tie, mai ales cind i-ai zis la un membru de pe TPU ca ai sa viezi ce o sa faca la examen si sa nu uite sati puie si la asta stupid...eu tiam pus amuzant la toate.pentru ca chiar mai facut sa rid
Eu tie iti multumesc ptk miai ridicat dispozitia, sincer fac ce fac si intru aici si ma rid si cind mai vad unde DY a ras ca s-a blocat situl apu chiar nu ma pot opri
@rebecca unele nu le-am meritat... dar eu nu vorbeam numai de raspunsurile mele...cineva da stupid la toti
anonim_4396 întreabă: