anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cărei fantezii/gând/năzuință nu ați dat niciodată curs/frâu liber, dar vă macină cotloanele minții și nu vă lasă să trăiți împliniți că nu v-ați îndeplinit-o?

28 răspunsuri:
| Floridori a răspuns:

Nu este neaparat o fantezie, ci mai mult o dorinta, o pasiune.Mi-as fi dorit sa devin arheolog; ceva ce nu are absolut deloc legatura cu studiile si profesia pe care le-am urmat (tot din pasiune, ce e drept).Dar nu e timpul trecut si in viata totul e posibil happy

| Marius22222222222 a răspuns:

Am multe

| RAY a răspuns:

Astronaut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fac sex cu tipii astia doi, de preferat deodata ( sau pe rand, nu conteaza :))

https://youtu.be/jsUvdfxz8Y4

Problema e ca eu sunt in Romania, ei in Coreea de Sud :( :)).

Apoi, as putea trece ilegal granita pana acolo?!

Apoi, DACA... :))

https://www.google.com/......ps?/search

Inca nu am invatat limba coreeana! :))

Apoi, nu pot sa stiu clar daca is gay-ii :))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Glumesc! laughing ( sau poate doar putin laughing ).

Cert e, ca chiar vreau, doresc & intentionez sa invat limba coreeana, ca hobby, imi place love struck ( limba, nu doar baietii/ barbatii! laughing )

Apoi, intodeauna mi-am dorit sa calatoresc in jurul lumii!

| SilentRain a răspuns:

Sa conduc pe autostrada cu 110km /h, cu melodia asta pe fundal https://youtu.be/jKSA_wmAeTo

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Floridori):

Uuu happy faină fantezie/pasiune happy

anonim_4396

Oww boy! laughing) acum trecem la artileria grea laughing să nu-mi spui că ești și fană K-pop/k-drame că deja devine serioasă treaba între mine și draga pufulete laughing)

Eu sunt fană tot ce e Asia și mai ales Coreea laughing și am studiat și coreeana în primul an de facultate, dar nu m-am ținut nici de ea, deci pot spune că am rămas doar la știutul literelor lor?! laughing) Iar acum mă turmentează engleza încât coreeana am lăsat-o în stand-by, mai ales că nu mă mai vedeam recent plecând în Coreea, mi se părea un vis îndepărtat așa. laughing)

Să nu mă întrebi în schimb de numele lor pentru că nu reușesc să le rețin laughing) abia ce am reușit să le rețin numele trupelor laughing) știu doar că i x de la trupa y sau z din filmul cutare laughing)

anonim_4396

Dacă am timp îți pot fotografia cărțile mele de la coreeană, și ți le trimit, dă-mi un mail în privat. laughing Dar îți recomand în prezent aplicațiile de coreeană, sunt mult mai accesibile laughing

| Seba2013 a răspuns:

Celor care ma hipnotizeaza si ma arunca in nebunie. In special celor care ma incanta si incerca sa ma farmece. Eu rup iluzia si scap de nebunie. Si gata se stinge si cade tot castelul. Dispare Mara si ma trezesc sau iluminez din somnul in care vor sa ma bage.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Seba2013):

Te referi la persoanele care își fac un scop în sine din asta, de a hipnotiza și înebuni lumea și în special pe tine sau doar la persoanele care ți-au transmis ție asta, hipnoza și nebunia? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SilentRain):

110 ți se pare extrem? laughing Să nu-mi spui că ai și o mașină bună laughing

Eu am condus cu 180 aproape de 180 cu muzica la maxim și doar cu o Dacia laughing) asta și după ce am auzit o poveste în care cineva cu Dacia a făcut accident pentru că mașina de la 140 în sus pur și simplu s-a dezmembrat laughing) Recunosc că m-a speriat dar tot nu m-am lăsat de condus cu viteză laughing)

Deci recomand, mai ales dacă ai o mașină mai bună laughing) eu aștept totuși în coloană până trec toți cu mașinile ce prind viteză apoi trec și eu, deoarece unii chiar nu au răbdare să te aștepte laughing) recunosc că merge și buburuza mea, dar totuși se accelează ceva mai greu de la 120/130 încolo față de una mai performantă laughing)))

| Seba2013 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da ma refer la negutatorii acestui pamant si uneltitile lor. Sau ce tu nu i-ai vazut pe locuitorii pamantului atunci can beau vin si se imbata? Nu ai vazut nici unul care si-a pierdut mintile din cauza acestor lichioare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Seba2013):

Ooo, ba da, și nu doar alcool, multe altele care înebunesc omul și spiritul. laughing Dar doar că inițial m-am gândit la dragoste și la oamenii care înebunesc de dragoste și gen la ceva cu vrăji laughing) de aici și întrebarea laughing

anonim_4396

De fapt sunt fana orezari :)), adica, altfel spus :)), tot ceea ce tine & se incadreaza in Asiatic, de fapt imi place mult CULTURA lor si modul in care o promoveaza!

Sunt fana k-drame din... totdeauna? :) ( habar nu am cand am vazut primul serial coreean, sau anime ), dar am pus - aceasta intrebare :
https://www.tpu.ro/......ativ-8-10/
Nostalgie curata! :)
Iar animeuri, m-am indragostit de ele inca din clasa a 4 - a, intr-a 5-a, deja aveam un caietel cu cuvinte si expresii pe care mi le extrageam din animeuri ( fostele canale Animax, A+, ce vremuri! :x, - tu le-ai prins? ), am mers cu carnetelul la scoala pentru ai demostra unei colege ca chiar stiu japoneza :)), directorul, care ne era profesor de Tehnologica si mai stiu eu ce atunci ( extrem de strict si conservator ), a crezut ca am Oracol ( stii tu :), daca ai trait aceleasi timpuri ca si mine :), mi la confiscat, s-a uitat peste, a inceput sa zambeasca, m-a intrebat cate cuvinte / expresii cunosc de acolo, i-am raspuns, si mi la inapoiat! A zis sa mai studiez! :)

K- pop e o alta poveste, l-am descoperit in 2012 / 2013 pur intamplator.
Prima trupa ( si totodata trupa mea " de suflet" ), e SHINee, ei m-au introdus in Lumea K-pop! :), deci datorita lor am descoperit K-pop-ul! :) :x
Imi plac multe trupe, dar a doua mea trupa de suflet e BTS ( pe care i-am descoperit ) & ii ascult din 2017.

Iubesc cultura coreeana! Totul mi se pare fascinant! oamenii, mentalitatea, fizionomia :x ( nu am sa ma sfiesc sa recunosc :)) ), cultura ca INTREG, &... modul in care toate sunt promovate in mass -media!

Vreau, MACAR o data in
viata SA CALATORESC PANA IN ' TARA PROMISA' :)) Mai ales, ca unul dintre visele mele cele mai mari este SA CALATORESC, ORIUNDE IN LUME!( LUMEA ASTA MARE! :) )

anonim_4396

Ce trupe de orezari iti plac? laughing

anonim_4396

Engleza la ce nivel o cunosti? ( banuiesc ca, fiind profesoara engleza nu constitue o problema in ceea ce priveste comunicarea?! )
Eu ( la BAC - am obtinut nivelul B2 ), dar nu am cu cine exersa comunicarea :)

Am incercat sa " exersez " / invat spaniola din telenovele, in special pentru ca am patit chestia asta
https://www.tpu.ro/......-aceea-in/
Nu se stie niciodata la ce iti foloseste o limba straina! :))

anonim_4396

Eu inca mai am cartea de lb. japoneza pe care inca nu am reusit sa o studiez!
As fi reusit!, dar toti m-au intrebat : " la ce ti-ar folosii? " sau " Chiar crezi ca o sa ajungi in Japonia vreodata? "

Oamenii pot distruge vise!
sad

| Seba2013 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha pai sunt multe lucruri care ne scot din fire. De exemplu Hércule a fost innebunit iar cand si-a revenit in fire (trezit) i-a parut rau. Sunt forte care ne scot din fire. Toma de Aquino vorbeste despre imperium. Doar cand suntem in fire si domina imperiul ratiunii lucrurile se organizeaza.

Ii un articol interesant pe net: María Teresa Enríquez, De la decisión a la acción: estudio sobre el imperium en Tomás de Aquino, Georg Olms, Zúrich/Nueva York, 2011, 412 pp. FRANCISCO J. ROMERO CARRASQUILLO

anonim_4396

Știi câți s-au legat de coreeana mea, pufulete? Și poate pe alocuri au avut dreptate, că încă nu am făcut nimic cu ea. Dar niciodată nu renunț la visul de a ști bine coreeana, într-o bună zi. laughing Dar dacă te mai ajută la ceva, mai există un argument pe care nu-l poate combate nimeni.

Cercetătorii spun că învățarea unei limbi străine, dar mai ales una asiatică/orientală, cu altă scriere decât cea a noastră, occidentală, ajută la dezvoltarea creierului permanent și la prevenirea bolilor precun parkinson sau alzheimer, boli degenerative și neurologice. Așa că, sper ca asta să te readucă în cursa pentru motivație și bătălia cu japoneza.

P.S. și eu am vrut să învăț și japoneza și chineza, am mai vrut să învăț și norvegiana și araba. La arabă am ajuns doar la scrierea literelor lor laughing dar le-am lăsat pe toate în stand-by. Acum nu mă las până nu știu engleza ca un nativ. Vreau să dau ceva atestate, dar tot merg greu cu engleza. laughing) Cel mai mult mă chinuie partea audio laughing) așa în scris mai reușesc să citesc, informații basic. Iar spaniola o știu în schimb audio bine, aș știi și să o vorbesc, dar nu știu nimic gramatică.

Însă recomand aplicațiile Funeasylearn pentru orice limbă ai dori să înveți. Mie una aia mi se pare cea mai bună pentru a învăța o limbă străină la început de drum. laughing)

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt este vorba de esantion auto-selectat. Corelatia nu dovedeste cauzalitatea.

anonim_4396

ACUM NU MAI AM NEVOIE DE ARGUMENTE! PENTRU NIMENI!
DECAT ( POATE ) PENTRU MINE!

Cand esti mic, din pacate, parerile negative, IN SPECIAL! A celor din imediata apropiere ( parinti, rude, prieteni... )Conteaza!, Te influenteaza & Schimba decizii, chiar si Stima de sine si " Viziunea asupra vietii".

NOT ANYMORE!

I'M MY OWN PERSON!

Spune tuturor!
F*UCCCK YOU!

SI MERGI MAI DEPARTE!
PE DRUMUL TAU!

Unii nu stiu bine nici romana! Si, totusi indraznesc sa se lege de altii, care stiu mai multe limbi, mai mult, intentioneaza sa invete o limba de unu' singur, poate chiar fara ajutor sau profesor, ca hobby!
Si ei au de comentat! ( de obicei, analfabetii functionali! )

Ce a mai ajuns si lumea asta? (?!)
Serios acum...

In plus, unii nici macar nu stiu corect definitia cuvantului hobby! happy Dupa ani buni de engleza!
Sau sinonime pentru acest cuvant, sau altele! Se vede cat de " cititi" sunt!

Unora, le poti raspunde/ recomanda direct: " Ramaneti fratilor voi doar la pasiunile voastre - spargeti mai departe seminte in fata blocului si ascultati manele!" ( Salamul din pacate s-a cam stricat, iar Guța a fost taiat de Craciun! happy

Oare persoanele care ALEG SA RAMANA SINGURE!, POT DEZVOLTA ACESTE BOLI? (?!)
( Ma refer, pe plan amoros! )
Daca te inconjori, in schimb de caini & pisici, scapi de probleme, sau din contra? happy

Eu cu engleza ma descurc relativ bine.
Inteleg in mare parte ceea ce mi se comunica, pot raspunde ( la capitolul comunicare mai am de lucrat, deoarece, a lipsit?! happy ), citesc relativ bine, in schimb cu gramatica nu stau prea bine!
Spaniola o inteleg destul de bine ( cea la nivel de telenovele happy ), dar pot raspunde inapoi MAI mult, doar in engleza! happy Citit, scris, minim!
Am mai invatat franceza la scoala ( cred, din clasa a 3 - a?! ), DAR nu am mai interactionat cu ea, inca de cand am terminat liceul!

Am renuntat definitiv, ( cred ) la ideea de a invata japoneza. IN SCHIMB, CHIAR VREAU! SA MA AXEZ PE COREEANA! VREAU SA O INVAT!

Eu am recomandat ( si chiar am utilizat ), aplicatia Duolingo pentru invatarea limbii engleze ( gasesti mai multe pe care le poti invata cu ajutorul aplicatiei).
O poti descarca GRATUIT din Magazin play in telefon, tableta sau PC.
Am recomandat-o unei adolescente ( cand era in clasa a 8 a, anul asta a terminat! ), anul trecut, si acum se vad ceva rezultate / imbunatatiri!

Multumesc pentru recomandare!

Am o intrebare! happy
Aplicatiile Funeasylearn le poti descarca gratuit in telefon/ PC dintr-un mediu sigur, gen Magazin play, Google play?!

anonim_4396

Poate, pana la urma, o sa-mi schimb si eu sexualitatea! :)

Barbati, vad ca se gasesc cu greu! Toti poarta pantaloni, da' multi is MUIERI!
Pe aia care dau cu pumnu in masa, ma simt nevoita sa ii pun la punct! Chiar mama mea imi spune, ca daca ar fi barbat nu ar avea curaj sa se casatoreasca cu mine! :) ( si stie ce spune! :), apoi pampalaii... aia, şadă cu mămica! Daca vor sa mai apuce zile cu soare!

https://www.tpu.ro/......e-greu-de/

Am fost facuta SATANISTA! :))

DOAMNE,... CE MAI COMPLIMENT! :)) :x

Mai bine imi dadea adresa! Il ajutam eu sa-si revina! :)) DE TOT!

Oare unde sunt BARBATII PATRIEI?!
MAI EXISTA?!
Vorbesc, aia normali, echilibrati?! - tot mai rar ii gasesc!

anonim_4396

Pufulete, you came back! laughing)
Cu mare forță se pare... Ți-ai încărcat bateriile de Crăciun laughing)

Faza cu semințele și Salamul e maximă. laughing))

Cât de aplicațiile Funeasylearn sunt foarte bune și sigure. Le descarci liniștită din MagazinPlay.

Are doar un mic minus, că trebuie să nu schimbi telul sau device-ul pe care te hotărăști să descarci aplicația, deoarece ea salvează tor progresul tău și e la fel ca un joc, ca să ajungi la nivel avansat trebuie mai întâi să practici toate joculețele (audio, de scriere, de vocabular, asociere cuvânt cu imagine, cam astea sunt) de nivel începător, apoi mediu și în final avansat.

Mai au ei o variantă, de exemplu dacă ție începătorul ți se pare prea ușor, să plătești un abonament la ei, dar mna, de ce să nu te bucuri de ea gratis? Cât o mai fi. laughing Plus că e și motivator deoarece mai reiei o dată primul nivel, apoi înveți și avansatul. laughing

Și mai nou au și pe expresii, înainte aveau doar pentru vocabular. Acum am văzut că au adus și un FunEasyLearn pentru expresii. Acum nu știu sigur dacă pe coreeană au, dar pe engleză, spaniolă, franceză și parcă și germana, sigur au și expresii. Și tot așa pe nivele. happy

Eu una îți recomand pe tabletă sau telefon, deoarece sunt mai mult sub formă de jocuri și sunt foarte simple, așa încât spre exemplu îl poți juca în pauza de masă de la birou sau în drum spre casă sau chiar seara înainte de a adormi. Așa pe pc e mai inconfortabil.

Important e să nu pierzi aplicația din device sau să o dezinstalezi că pierzi progresul. Și o iei de la 0. happy

anonim_4396

Eu sunt fată de la țară, " am crescut in ogradă ", am crescut porci, vite...

Porcilor, tuturor porcilor mei, le puneam numele Guță - pentru că 1 ) seamana la chip si caracter laughing + ambilor le place noroiul! laughing şi 2 ) si Guță al meu grohăia la fel in majoritatea timpului! laughing.

anonim_4396

Pufulete, bun venit în gașca mea. laughing Te-am corupt complet. laughing

Și mie mi s-a pus eticheta de Satanistă. laughing Și am și un demon ce stă pe spinarea mea uneori laughing dar îl țin ascuns. laughing Tocmai de aceea noi femeile care primim eticheta de sataniste tindem să fim mai singure sau să nu ne atragă orice bărbat laughing noi avem atracția fatală pentru Lucifer. Cel mai lucitor și-n același timp cel mai machiavelic înger. laughing) Glumesc acum laughing) Nu știu dacă pe tine te atrage, dar pe mine una da. laughing)

Și da și eu deși sunt power flower în majoritatea timpului, nu uita că în clasa a 8 a am dat cu cărțile în cap băieților care se luau de mine. laughing) Am suportat 5 ani, dar apoi booom. Deci aflu că avem din ce în ce mai multe în comun. Dacă nu ești doar o fantasmă sau un personaj, hai să facem schimb de ceva (Facebook, insta, telefon, wapp) chiar vreau să te cunosc mai bine. laughing

anonim_4396

Nu stiu insa daca Guță al meu stia sa le faca complimente consoartelor lui, la fel ca originalul laughing

https://youtu.be/9qTvI-BfB8w
laughing

Sau daca macar era atat de popular laughing

anonim_4396

Deci chiar avem multe in comun! happy

De ce nu?!

Pana la urma, trebuie sa recunosc - si tu mi-ai starnit interesul & curiozitatea!
happy
Rar (mi) se intampla!