| KlArt a întrebat:

($) Carieră vs viață privată ( happy )

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Viața privată. Oricât mi-ar plăcea ceea ce fac nu aș face-o doar dacă mi-ar fi asigurată o masă și o locuință ci pentru ceva în plus, ceva care să îmi satisfacă nevoile din viața privată. Deci din perspectiva mea prima se rezumă la a doua.

16 răspunsuri:
| AdrianVoicu a răspuns:

Carieră

| GazzaRecordsRo a răspuns:

$ + cultivare

| GoldenZenith a răspuns:

Carieră.

| KlArt explică (pentru AdrianVoicu):

Argumente?

| KlArt explică (pentru GazzaRecordsRo):

Argumentee?

| KlArt explică (pentru GoldenZenith):

Câteva argumente?

| AdrianVoicu a răspuns (pentru KlArt):

Nu merita sa investesti timp in oameni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cariera.Asta depinde strict de mine si e singura care ramane intacta in timp.

| GazzaRecordsRo a răspuns (pentru KlArt):

Daca te bazezi pe viata personala foarte mult nu prea poti realiza mai nimic, dar daca ai o cariera personala poti realiza si o viata privata mai buna.

| Raniaa a răspuns:

Carieră.
Go after dreams not people!

| RAY a răspuns:

Ambele,important e sa nu alergi toata viata dupa banii sau dupa iubire, si cate putin din toate, vezi vestul alearga dupa banii dar uita sa fie oamenii si dau in depresie, nu mereu banii aduc fericire, omul e o fiinta sociala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce zicea Einstein? "If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to people or things."

| KlArt explică (pentru T0T):

Nu exista raspuns bun sau raspuns prost. E doar o dezbatere. Alegerea ta e pe aceeasi lungime de unda cu a mea. Funda!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu nu m-as putea simti implinit, doar pentru cariera. Cariera trebuie "trimisa la produs", pentru a ridica viata privata.
Trebuie sa fii idiot, sa fii 100% casnic sau 100% axat pe cariera.
Ca si cum ai pune un om, la masa de craciun, sa manance toata seara, sau sa bea alcool toata seara, flamand.
Sau mai bine, sa mergi in club, si sa alegi intre a auzi muzica, sau a dansa pe liniste.
Nu te prefa ca se bat una cu alta.

| cristi202 a răspuns (pentru GazzaRecordsRo):

Dar daca cariera iti maninca tot timpul, incit sa iti faca praf viata privata?

| oglindasultanului a răspuns:

Nu le-as combina. Dar cariera, la fete, nu prea e posibila in lipsa unei vieti private, ca devine viata publica si castigul e optional.