| Goddessss a întrebat:

Cărțile de tarot reflecta realitatea/situația respectiva, reflecta ceea ce crezi tu pe moment sau nu reflecta absolut nimic și sunt doar niște minciuni?

cunoașteți oameni cărora le-a fost citit în tarot și li -au adeverit acele lucruri?

5 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Am cunoscut multi oameni carora li s-a adeverit ce le-a fost ghicit (nu neaparat in tarot) si nu asa la modul general, cu niste detalii incredibile, chiar nu avea de unde sa le stie nici persoana care ghicea nici persoana careia i s-a ghicit. Nu e vorba de metoda "cititului la rece" pe care o practica multi care "ghicesc", exista oameni care cu adevarat pot vedea dar sunt putini si e greu de ajus la ei.
Dupa parerea mea cartile de tarot nu reflecta nimic, conteaza persoana care ghiceste nu metoda.

| 1onur a răspuns:

Tarotul și "Vrăjile" vând iluzii! și minciunii, frumoase! este doar vrăjeală! Absolut nimic Adevărat!

Doar Dumnezeul poate vedea ce va ajunge un om! în viața lui!

Se vor folosi de naivitatea omului, inocența oameniilor, prin manipulare! și vrăjeală cu minciunii! Abureli!

| Delia243 a răspuns:

Mie mi se adeverește întotdeauna.

| Goddessss explică (pentru Delia243):

Ma sperii.
Si crezi?

| mircea20039qjri a răspuns:

Eu am cărți de tarot (cel puțin cred ca le mai am). Au fost un cadou de crăciun acum câțiva ani si a fost foarte interesant pe moment. Eu unul nu cred in superstiții de genul, într-adevăr este foarte interesant când mai ai niște prieteni pe la tine într-o seara si faci show cu ei. Ideea la cărțile de tarot e cum le citești, deseori depinde ce crede si ce gândește despre tine cel care îți citește. Daca ti-a observat comportamentul sau daca te cunoaște automat cărțile si ce zice el te vor reflecta. E fain dar nu e adevărat