Mi-ar placea sa vad un fulger globular, la o distanta cam de 10m. Ar fi interesant. :D
https://www.youtube.com/watch?v=4XRzD-2iuGU
Sa vad un curcubeu de aproape, sa ma 'mangaie' aerul, stop stop stop, devin prea sentimental, de ajuns deci un curcubeu restul dosent matter.
Auroră boreală de aproape, iar gen vulcani, tornade f5, de la o distanță în care pot privi dar fără să fiu afectat. Ar fi interesant să văd și o stea căzătoare, mai degrabă un meteorit/asteroid care trece foarte aproape de pământ.
Atunci cand Domnul Isus va veni pe norii cerului; si sa fiu aproape de tot de El.
Curcubeu dublu.Foarte aproape.(La capatul lui ar fi bine, poate gasesc vreo oala cu banuti cine stie?)
Curcubeu dublu.Foarte aproape, destul cat sa il pozez. Vreau sa am o amintire frumoasa, nu numai imaginea din mintea mea.
Cred ca mi-ar place un vulcan, dar alaturi sa vad cum fac sex nestingheriti Andreea Merkel cu Vladimirovici Putin.Sarindu-le fulgii de pe ei!
Aş vrea să-i fiu martor unei tornade F5 la vreo 40-50 metri distanţă, stând intr-o maşina, vreau ca atunci când văd tornada, să plouă torenţial şi să cadă multă grindină .
Vreau sa vad o hypernova si sa fiu suficient de aproape cat sa vada universul care e mai puternic:hypernova sau pumnul meu
Cutremur de gradul 9, 8. si as vrea sa fiu La 300 ani lumina distanta. Sau macar pe Marte daca nu se poate asa departe.
Ex89 întreabă:
FrumoasaTa întreabă:
MadaAwwr întreabă: