| NicusorYo a întrebat:

Cat costa un caine lup? De cat ii cumpar de mancare(pe luna)? Cum il dresez?;)
http://www.google.ro/imgres?cu=caine+ciobanesc+german&hl =ro&gbv=2&tbm=isch&tbnid=n2HnsKN4dYivIM:&imgrefurl=http: //campulung.olx.ro/vand-pui-caine-ciobanesc-german-iid-1 24868102&docid=5Aoktqec5KWChM&w=625&h=469&ei=yOBXTqreB8n 34QSB5_SLDA&zoom=1&iact=hc&vpx=162&vpy=333&dur=639&hovh= 194&hovw=259&tx=157&ty=141&page=3&tbnh=148&tbnw=218&star t=25&ndsp=12&ved=1t:429, r:4, s:25&biw=1024&bih=641

3 răspunsuri:
| Crisu_7532 a răspuns:

Un puiut costa in jur de 200 de euro. Mancarea o cumperi de la pet-shop-uri. Oferta, mai ales cea de hrana uscata (boabe) este foarte variata. Trebuie sa alegi hrana in functie de varsta cainelui. Cumpara-i pentru inceput, din hrana potrivita varstei lui, mai multe sortimente ca sa vezi care-i place. II cumperi si conserve cu carne in sos ca sa-i oferi o masa mixta hrana uscata+carne din conserva. De asemenea, poti sa-i dai orez fiert cu legume, amestecat cu carnea din conserve. Poti sa-i dai si coji de oua, sunt bune ca au calciu. Trebuie neaparat sa-l duci la veterinar sa-i faci vaccinurile si deparazitarea iar veterinarul o sa poata sa-ti dea mai multe detalii despre dieta lui. Incearca sa respecti indicatiile veterinarului. De asemenea, o sa fie important, cat e micut, sa-i dai pastile cu calciu. Ca un tratament. Este foarte important deoarece, fiind un caine de talie mare, la batranete e foarte posibil sa sufere o displazie de sold si picioarele sa nu-l mai poata sustina. Cat priveste dresajul, ciobanescul german e un caine foarte inteligent, invata foarte repede, dar are o personalitate foarte puternica si e foarte greu sa ajungi sa-l "domini" sa sa-l inveti sa te respecte. E foarte incapatanat asa ca eu iti recomand, daca ai posibilitatile financiare, sa-l duci la un dresor profesionist. Eu am un ciobanesc german, are 1 an si deja 40 de kg si l-am dus la dresat pentru ca nu ma descurcam cu el. E foarte inteligent, vad efectiv ca intelege ce vreau de la el, dar e prea incapatanat. Acum, dupa dresaj, e mult mai docil si ascultator.

| AdinnaAdinna a răspuns (pentru Crisu_7532):

Foarte bun raspunsul ....meriti o fundita mare :* o sa folosesc si eu raspunsul!

| DenisaLoves a răspuns (pentru Crisu_7532):

Si unde l-ai dus la dresaj

Întrebări similare