Abh
| Abh a întrebat:

Cat de bine va stapaniti emotiile negative atunci cand cineva va jigneste?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Depinde cine mă jigneşte.
Oricum, bănuiesc că destul de bine având în vedere că nu am încă la activ dosare penale pentru lovire sau crimă prin loviri repetate, ceea ce-i, bănuiesc că e în regulă.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sincer la ora actuală nu mai bag în seamă așa ceva, înainte mă consumam dar acum nu.
O iau ca pe o glumă pentru că nici persoana care m-a jignit nu este perfectă.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Daca imi este cineva superior ierarhic(profesor, parinti) nu zic nimic pentru ca au dreptate. Daca e cineva de aceeasi varsta, care plictisit de propria viata incearca sa se faca remarcat disecand-o pe a mea, las deoparte bunele maniere si il lamuresc cum sta treaba

| Libelle a răspuns:

Nu prea iau in seama astea.Lumea in fond nu stie decat sa comenteze.
Si persoanele apropiate nu ma jignesc, ei doar imi zic ce cred.

| Nicoleta a răspuns:

Eu stau foarte bine la capitolul asta, iar daca ma enervez prea tare cineva, stiu sa-i intorc vorbele in stilul meu.

| User a răspuns:

Daca e o persoana importanta pentru mine, ma supar rau. Daca nu, ma doare la patina.

| Georgiana2905 a răspuns:

Lumea din ziua de astazi este f rea. Majoritatea se simt ei bine vazandu-te pe tine in suferinta. Cand cineva te jigneste e logic sa te simti cumva aiurea chiar daca jignirile ei nu au niic de a face cu realitatea. Atunci imi ies din minti si nu ma pot controla. Nu jignesc dar fac comparatii pentru a arata acelei persoane ca nu este cu nimic mai buna decat pe cea pe care tocmai a jignit-o!

| 4b a răspuns:

Pai nu-mi stapanesc nimic decat dupa ce il kpacesc pe ala care ma jignit...winking

| Aniii a răspuns:

Trebuie sa nu te enervezi pastreaza`ti calmul.Nu o baga in seama pe aceea persoana. Iar daca nu inceteaza atunci incearca sa vorbesti cu ea calm si sa ii spui sa termine.Si niciodata sa nu raspunzi la o jignire cu una mai mare sau chiar cu o injuratura.incearca sa ii vorbesti frumos.