Nu prea des, adica stiu ca voi muri odata, uneori ma gandesc la asta, dar nu-mi bat capul.
Ma bucur, esti o fata frumoasa, inteligenta cu un viitor stralucit
Dar nu e aiurea ca parca nimic nu are un scop, sens in viata asta?
Vorbeste pentru tine. Mai ai putin si faci 28 de ani. Daca nici pana acum nu l/ai gasit, slabe sanse de acum in colo.
Am avut ca scop ca sa am ceea ce imi doresc, simt o bucurie cand am ce imi doresc apoi trece, sa ma gandesc sa cumpar s8?
Pai daca "trece" atunci nimic nu te poate face de fapt fericit. Speri aia, obtii dar iti pierzi interesul. Gen fata aia frumoasa din liceu care toti o vor, printre care si tu. Dupa ceva timp ajungi sa fii cu ea dar parca ceva lipseste. Nu mai sclipeste nimic in jurul ei, totul e "meh". Cam asa si cu tine si orice vrei.
Ma gandesc destul de des de cand am inceput sa citesc Nietzsche, futu-l in gura.
Destul de des, mie mi-e frica sa nu fie ceva afterlife, nu ca nu ar exista ceva dupa, daca vrei mai discutam accepta-mi cererea ca si pe mine ma pasioneaza universul si de astea?
Sunt,cred in evolutionism, big bang, ateu 100%, dar ceea ce pe mine ma sperie putin e faptul ca am trai intr-un Matrix si nu glumesc, sunt unii oameni de stiinta de acord cu asta, tu ce zici?
chiftelutacrocanta întreabă:
1RealSoul întreabă: