anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de des va asculta parintii la teme / lectii? pe mine saptamanal (si am note bune!)

19 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Niciodata! Stiu ca odata am rugat-o pe mama sa ma asculte si pe mine la o lectie.laughing...

| MetalWolf a răspuns:

Niciodata,si am note superlaughing

| Elsiane a răspuns:

Pe mine mă ascultă săptămânal, dar îmi place asta, adică nu vreau să mă duc la școală cu temele greșite sau neînvățate. Plus că dacă te ascultă părinții la teme nu ține de condiția să ai note bune, ci doar să te verifice dacă ai scris/învățat corect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zilnic, si copiii mei au note si mai bune, sic!

| wforweirdo a răspuns:

Nu m-au ascultat de foarte mult timp. Nu mi-au mai semnat notele din carnet de pe la inceputul clasei a8-a. Acum sunt in a9-a.

| Cristianne a răspuns:

Nu m-ascultă. ^^

| DiaVp a răspuns:

Niciodata,si mai am si 10 pe linie.Trebuie sa te ambitionezi tu, ca doar pentru tine inveti, nu pentru parinti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DiaVp):

Ba si pentru ei laughing
Cel putin tu. Daca esti decarista, si ei nu te asculta, inseamna ca n-au ce sa te lamureasca, de tolomaci ce sunt... i-ai invins! rolling on the floor

| DiaVp a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i frumos!

anonim_4396

Lasa, ca sunt parintii tai... ii iubesti si asa, nu? love struck

Mama,crede-ma stie mai multe decat mine, si pot s-o pun oricand sa ma asculte, dar prefer sa n-o fac, intelegi?

anonim_4396

Aha, am inteles... ca sa nu se oftice taica-tu! rolling on the floor

Tata e plecat!

anonim_4396

Pai de-aia... ca si eu sunt plecat, si ma oftic ca in lipsa mea doar nevasta-mea ce le mai da cu manualele in cap la copiii mei cand nu isi invata lectiile ca lumea. Ce, eu de ce i-am facut si crescut? Nu pot sa le dau si eu cu cartile in cap, numai ea? Las'ca ma intorc eu acus acasa...

Nu tu ai tinut un copil in burta timp de 9 luni.

anonim_4396

Nu. Ce legatura are cu lectiile?
Tatal tau se mai intoarce, din cand in cand? Se implica in educatia ta? Sau faptul ca a tinut numai niste kile de bere in burta vreo 20 de ani il face insensibil la problemele voastre?

Da,NU,Nu stiu.

anonim_4396

Nu-i nimic. Esti destul de inteligenta si simpatica si fara scheletele din dulap, fata. Tine-o drept si zambeste, vine vara!

Multumesc.

Întrebări similare