anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de diferiti sunteti pe acest site, fata realitate?
Chiar vreau raspunsuri sincere... daca se poate!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criticule, tu cu alte cuvinte intrebi direct, care dintre cei de aici, de pe site, este ipocrit? stai linistit, este greu sa te ascunzi.sunt foarte putini care reusesc in totalitate sa aiba doua personalitati.in mare parte se dau de gol singuri. era unul care tot incerca sa para ceea ce nu era de fapt, a plecat, acum mai sunt cativa, insa este treaba lor.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebarea ta se refera la toate si la nimic, revii cu niste explicatii?
Adica aici suntem altcineva decat in realitate? aici spunem adevarul, aici suntem noi? dar putem fi noi si cu mama si cu o prietena buna, desigur putem minti si aici.

| ViVi a răspuns:

Eu nu sunt diferita.....eu cand dau un raspuns prefer sa il spun din experienta de viata daca nu stiu nu dautongue
happy

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu sunt diferita deloc, spun eu. Intai cred ca ar trebui sa ii intreb pe cei de pe site ce parere au despre mine, dar nu asta e menirea sitului asta.
In viata de zi cu zi sunt rautacioasa, ironica, transanta, ganditoare.

| xibalba a răspuns:

Nu sunt diferita deloc, pentru ca nu as avea nimic de castigat.

| ing. a răspuns:

Nu sunt diferita deloc.Raspund la intrebarile pe care le stiu si imi place sa ajut oameniihappy.
Sunt eu.smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu @allinna nu mai revin cu explicatii... daca nu ti-ai dat seama la ce ma refeream...mai mediteaza...sunt simplu si la obiect...ma refer la raspunsuri.
Un raspuns la obiect vreau.

auran
| auran a răspuns:

De ce ar trebui sa fiu altfel decat in realitate?!

| alle_1861 a răspuns:

Ce as castiga daca m-as da drept cine nu sunt? Nimic, tot ce spun, spun pentru ca asta simt si gandesc.

| Barajag a răspuns:

Da fiecare poate sa minta sau spuna adevarul, insa eu nu inteleg unde vor ajunge cu asta... mie nu-mi place sa ma dau drept alta persoana decat cea care sunt...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu este nicio diferență de personalitate între cea virtuală și cea reală.
Îmi place să fiu eu însămi, în orice situație bună sau mai puțin bună.
Acum, de exemplu mă doare foarte tare capul!
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu sunt exact cum sunt in realitate.

| arysa a răspuns:

Pai sunt aceeasi eu si pe site si in realitate

| viki a răspuns:

Eu sunt aici cum sunt si in realitate.Nu am de ce sa ma prefac, ma ales ca nu cunosc pe nimeni de pe site.happy

| Mya a răspuns:

Aici sunt mai puternica decat in realitate. M-am regasit in multe povesti de pe site.si la fiecare raspuns pe care l-am dat, era de fapt ceea ce mi-as fi dorit sa pot face eu in unele situatii.Stii cum se spune, practica ne omoara...In realitate sunt o lasa, care este dependenta de cei dragi, dependenta de iubire si de opinia celor din jur... Faptul ca sunt o persoana slaba si nicidecum ferma cum par pe site, ma deosebeste de realitate!

| optimista_5827 a răspuns:

Pai... tinand cont ca am tot dat exemple din viata mea...cred ca nu ma feresc sa fiu cum sunt. ma iubesc asa cum sunt si nu vreau sa fiu altcineva. dar sunt foarte constienta ca e posibil sa mai fie si persoane care au imaginatie bogata si isi creeaza propria realitate virtuala.

| fabiola a răspuns:

Pe site vezi cum gandeste o persoana si nu cum se comporta ea in realitate!

| Cryssy a răspuns:

Eu nu sunt diferita fata de cum sunt in realitate. Si atunci cand dau un raspuns, sunt sincera si incerc sa ii ajut pe ceilalti, daca pot. happy

| Gabry a răspuns:

Sunt diferita doar cu un lucru: ajut multi oameni, in realitate nu prea ajut...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Diferiti? fii mai direct, la ce te referi? daca cel care-si da cu parerea pe site este cu adevarat o persoana sincera si isi dezvaluie si identitatea pe deasupra, locul de munca, situatia familiala, economica, spirituala, sentimentala? daca te referi strict la asta eu as intra in tagma celor ipocriti, nu-mi dezvalui identitatea si nici toate datele personale si ma fofilesc in jurul intrebarilor sau al raspunsurilor date, care da, sunt date din experienta.ma faci sa rad, dintre cei de sus doar brigaela isi dezvaluie trairile, profesiunea, identitatea, simtamintile si ma refer la nivel personal. ceilalti vin cu basme! dar tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt aceeasi persoana, si virtual, si in viata personala. happy
Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Zazu, ce vrei sa afli despre mine?
Sunt bucatar, lucrez in Roma de aproape 2 ani si nu cred ca am mintit pe site... daca am avut ceva de zis am zis...nu m-am ferit sau m-am rupt in figuri pentru un vot inteligent sau folositor... Daca a convenit raspunsul meu...bine daca nu ...si mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

P. S... uitasem sa iti zic... daca ar fi sa ne luam dupa persoanele de pe site...totul ar fi mai frumos ca in povesti...

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu sunt diferita deloc.
asa cum sunt aici sunt si in viata reala.winking
pa pa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai in realitate cred ca am mai mult simt al umorului, pe site nu prea am pentru ca nu va cunosc foarte bine si de aceea ma simt putin ciudat...in realitate sunt mai timida si nu ma exprim in totalitate insa aici o fac indiferent daca am sanse sa primesc voturi de stupid si ar mai fi diferente, dar momentan nu imi vin in minte.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Asta-i fata, cui ii place...alta, mama nu mai face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da stiu, despre tine stiam ca esti bucatar si ca locuiesti la roma, daca ar fi sa fac o comparatie as spune ca la intrebarea ta ai fi vrut un raspuns mult mai amplu. aici nu avem relatii personale ci doar virtuale. cei care le au le pot discuta pe messenger. daca as avea o relatie personala cu cineva de pe site, da, m-ar fi interesat cat de ipocrit este sau nu, altfel nu.mai mult sau mai putin ne cunoastem intre noi, asa ca evitam sa ne dam "ochi in ochi" la intrebari sau la raspunsuri. fuga dupa calificative? pai simplu, intri in profilul celor pe care ii banui ca ar vrea ceva spoit cu aur si ii vezi cate intrebari au dat intr. o zi sau de cate ori au vrut sa raspunda primii.parerea mea nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni, o parere fara suport de altfel, pentru ca eu nu cunosc personal utilizatori de pe acest site, si chiar daca ar fi, fiecare are dreptul sa faca ceea ce vrea si sa actioneze exact asa cum il duce creierul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorba lui Ruxandra si are dreptate.asta sunt si cui nu-i place sa isi vada de drum!

| Silvia a răspuns:

Eu nu sunt ipocrita...insa chiar as fii daca as spune ca sunt exact la fel si in viata realalaughing
Singura diferenta este ca pe site par foarte, poate prea vorbareata, iar in viata reala nu e chiar asa. Pot fii si vorbareata[atunci cand sunt foarte bine dispusa], dar de multe ori sunt putin retrasa, singuratica...eu cu mine.

| eek a răspuns:

Idem anatonguetongue:

| Dara a răspuns:

In realitate sunt mai temperamentala. Pe site sunt ceva mai calma pentru ca nu sunt genul care sa ma lupt cu morile de vant.