anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de diferiti sunteti pe acest site, fata realitate?
Chiar vreau raspunsuri sincere... daca se poate!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criticule, tu cu alte cuvinte intrebi direct, care dintre cei de aici, de pe site, este ipocrit? stai linistit, este greu sa te ascunzi.sunt foarte putini care reusesc in totalitate sa aiba doua personalitati.in mare parte se dau de gol singuri. era unul care tot incerca sa para ceea ce nu era de fapt, a plecat, acum mai sunt cativa, insa este treaba lor.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate pe site sunt ceva mai deschisa decat in realitate, de fapt...cu siguranta sunt.aici ma simt in stare sa discut despre orice fara perdea.pe site am spus lucruri pe care in viata de zi cu zi le pastrez doar pentru mine.aici nu ma cunoaste nimeni si nu sunt stresata de ce vor crede altii despre mine.as putea spune ca in viata reala sunt mai rezervata decat aici.

| dulcika a răspuns:

Eu nu sunt diferita pe sitehappy
eu raspund din ce stiu si eu, din invataturile altora si din ce mi s-a spus si miehappy

| dulcika a răspuns:

Sunt la fel de matura si in viata reala:-dhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma numesc furni, dar numele nici nu conteaza. In rest, am fost eu 100% si mai mult decat atat. Vorba lui nekane, poate ca mai sincera si mai dezinhibata.

| inna a răspuns:

In realitatea sunt mai comunicativa.

| goruna a răspuns:

Cred ca aici suntem mai adevarati decat in realitate. ne apara ecranul calculatorului L(