Lasand la o parte caracterul. Sa zicem ca ambii au creier.
O nu, te rog... fara caracter(locul 1) sunt un om de nimic
PS: frumusetea este trecatoare...
Eu zic asa: "Nici prea prea nici foarte foarte"
Vezi ceva de mijloc si cu ceva in cap.
Ma indoiesc ca un tip cu adevarat inteligent ar fi preocupat excesiv de aspectul exterior...atat incat sa mearga la solar, sau la stilist pentru o freza.
E ceva dacă nu mi-a păsat niciodată de ambele? Nici de freză nu-mi pasă, mi-am lăsat păru' să crească și abia îmi amintesc să-l pieptăn, și cred că am să-mi las și niscaiva barbă că-mi plac bărbile.
Poate să arate masculul cât de rău, poate fi și un boșorog fără dinți în gură, dacă are bani, poate avea câte femei vrea. Deci, nu contează cum arăți, contează câți bani ai, asta dacă vrei să ai succes la femei, desigur.
Eu vreau să fiu sănătos, nu mă interesează cum arăt.
Pentru mine e foarte important sa arat bine.
Sport nu fac pentru a-mi umfla muschii, ci pentru sanatatea mea. Prin vestimentatie ingrijita, coafura ingrijita, cred ca ma respect pe mine, dar si pe cei din jurul meu. E o chestie de respect, bun simt si educatie.
Apoi ce prefera fetele... ele stiu. Nu poti spune ca toate prefera un anumit tip de baiat. Unele vor muschi, sa simta un brat puternic langa ele, asa se simt protejate. Altele vor un chip dragut.
Dar cert e ca cele mai multe se uita la cat de atragator este contul tau bancar
Nu foarte important.Îmi place să fac sport, dar nu pentru un motiv aşa de josnic.Cât despre solar şi stilist, sper să rămân la principiile mele şi să n-ajung pe-acolo.
Şi lăsând la o parte caracterul, deşi o cam dau în superficialitate, aleg slăbănogul.That's my weakness.
Pentru mine este foarte important sa arat bine, asta ma face sa ma simt bine, si imi da incredere.iar referitor la intrebarea "ce prefera o tipa" nu prefer un barbat cu bani care sami alimenteze cardul, dar sa-mi dea atentie ioc, nu prefer un "mulau" pe care sa-l trag de limba pentru a vorbi..este intr-adevar si aspectul fizic important, dar mai important de atat este caracterul, comportamentul, daca ma lasi sa ma plictisesc poti fi si Adam Lavine ca nu mai are nici o importanta!