10/10 diavol nu am mila de nimeni și nimic numi pasă de existența nimănui nu-mi pasa de sentimentele nimănui da foc și provoc Haos oricând vrea suflețelul meu fac orice să-mi fie numai mie bine calc și pe cadavre dacă suflețelul meu vrea sawruma cu usturoi orice Ar fi numai eu am dreptate toți oameni ma judeca și eu nu am nicio vină mereu am suferit îmi place sa văd cum babele se bat intre ele pentru sawurma im place sa văd cum oameni se omoară între ei pentru sniker cu extra humus haosul și suferința este totul pentru mine vreau ca oameni sa moara in cele mai mari chinuri și îmi place sa văd Haos in lume cum săraci de la colțul străzi nu au ce sa mănânce mănâncă in fata lor sawruma și le zic uite ce bun este și ma fac ca le dau și îi înjur și nu le dau îi scuip și ai bat și le zic săracilor voi nu aveați am eu le fugăresc pe babale care nu se pot apăra le bat le împing pe scări și fug nu de frica așa vreau eu este algerea mea ca fug ca vreau eu ma duc la biserica și dau foc la altar și le fur bani la preoți ai bat Pe toți fără milă ca sunt UnDiavol jmecher și interlop îl pun papa francis sa se bată cu Adi minune ia-mă viața mea ia-mă in brațe Haosul este cel mai frumos sentiment suferința este cel mai frumos și minunată sentiment
Probabil jumi juma.
Ma consider matură pentru ca am o varsta,am experimentat lucruri,am cunoscut si trecut prin situatii,stiu ce vreau sa fac si pentru ce lupt.(mai pe scurt)
Si imatura pentru ca si eu ca tot omul uneori bat din picioare (stau prost cu rabdarea),mai am gelozii nefondate,mai vreau încă atenția aia de "joaca-te cu mine" si mai ales (dar cred ca asta e mai mult pe fondul anxietatii si atacurilor de panica) ca nu imi place sa stau singura, Nu imi place sa il stiu pe iubitul meu plecat, poate am chiar și crize de plâns, atac de panică, ma rusinezi in public si trebuie sa vina cineva cu mine si lucrurile astea sunt destul de dificile.(eu nu faca asta neapărat pentru ca sunt un copil smiorcait, am zis ca probabil e si pe fondul anxietatii si atacurilor de panica pentru ca fac des crize de anxietate sau ma panichez si e foarte nasoală senzatia).
99% imatur si nici nu vreau sa ma schimb. Intr-un final am concluzionat ca a lua viata in serios e de un mare rahat. Aia 1% reprezinta seriozitatea profesionala si ce mai simulez in diverse situatii. Faptul ca posed o disciplina din ce in ce mai buna in mai toate domeniile nu ma face matur, ci doar pragmatic.
Uneoi sunt foarte copilăros atleori mai matura când vine vorba de decizi importante in mare parte sunt copilăros recunsoc
Ești un retard mintal, nu ai maturitatea nici unui copil de 15 ani, de aici ți-se trage egoism și proprostia de care ai dat dovadă, per ansamblu ești un caracter jegos
Posibil sa fiu și retard am lua in considerare și asta
Când vei sta 9 ani de zile printre străini poate atunci o să-ți dai semă de ce sunt așa copilăros
Mai bine retarda mintal sunt fericit ca sunt așa decât un drogata cu@var sunt mândru ca sunt retard mintal
50-50 pentru ca omul e o creatura iesita din comun. Cand viata e de **** si te uiti in urma la viata ta si la viata ta din prezent ajungi sa realizezi ca in ziua de azi nu te mai poti bucura de absolut nimic dar chiar nimic. Nimeni nu iti vrea binele, toti de barfesc si se folosesc de tine si asa mai departe. Da ce sa faci trebuie sa mergem inainte.
Vezi tu singurii oameni care tin la tine si care le pasa de tine sunt parintii tai in rest toti sunt niste c+urve si niste sacali inclusiv fratii. Daca nici parinti nu ai atunci nu doar ca esti al nimanui dar te simti pierdut in spatiu.
Pe cei din guvern nu le pasa si nu ii intereseaza ca TU nu ai ce sa mananci sau daca esti bolnav de ceva. Pe ei ii intereseaza doar un singur lucru sa fi fraierul potrivit la timpul, locul si momentul potrivit numai bun sa platesti taxe si impozite iar si iar si iar pana cand nu mai ramane nimic din tine.
Pe cei din guvern nu ii intereseaza ca mata sterge babe la c+ur in Italia ca sa ai tu telefon de utima generatie pe care il spargi a doua zi pe jos sau ca taicatu isi rupe spatele pe santier in Anglia ca si sclav al Europei.
Deci ce sa mai vorbim viata e de CACAT. https://www.youtube.com/watch?v=l39A5yB8U1A
Intrebarea mea preferata Ma consideram f matura cand eram copil, alegeam numai ce era in top, nu stateam la discutii, prefeream actiunea, nu suportam copiii, taceam, tineam in mine, incercam sa am bun simt, sa fiu si un om bun. Acum la maturitatea adevarata, observ cum am devenit copilul care nu eram. Cred ca am stricat abilitatea aia.
Recuperezi acum pentru imaturitatea pierduta in timpul copilariei
anonim_4396 întreabă: