| RAY a întrebat:

Cat de mult ai alergat cel mai mult in viata ta?

Alergarea determina starea ta de sanatate, urcatul scarilor.

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai mult de 5-10km. Nu e prea bun alergatul pe termen lung, deoarece pune rezistenta pe articulatii la fiecare izbire.
Am gasit mai folositor GPP-ul(cardio cu greutati)
https://www.youtube.com/watch?v=vUlN6Hz0vv0&feature=share

Sau

Mersul fermierului (cu greutati in maini)

In rest minim 10.000 de pasi zilnic, Nu doar starea de sanatate dar si starea de spirit o am mai buna când fac miscare.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Cum reusesti sa faci?

| mentholinks a răspuns:

In jur de 2 km, poate mai putin. Tu?

| RAY explică (pentru mentholinks):

Dupa ce am facut cardio acasa, cel mai puternic de acel gen, am alergat vreo 6 km fara oprire, cu viteza

| Hammurabi a răspuns:

Mișcarea e bună, efortul nu e sănătos. Părerea mea.
Mișcare mai fac din când în când (mers pe jos, cu bicicleta, înot, volei și cam atât) dar efort niciodată.
N-am tras de fiare niciodată, nu alerg, nu fac tracțiuni, flotări chestii d-astea.
N-am avut nici o problemă de sănătate până la vârsta asta.

| SilentRain a răspuns:

Bună Cutiuță, cmf fata? smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

La sali din apropiere sau parc

| pagliaci a răspuns (pentru RAY):

Afara?

| Drimmero a răspuns:

In liceu cand fugeam dupa tramvaie si autobuze, tin minte si acum cand fugeam dupa tramvaiul ala de dimineata, eu cu un coleg eram mereu ultimii care ajungeam la ore pentru ca stateam departe de liceu si ne intersectam, tramvaiul pe care trebuia sa-l luam era singurul care mergea in directia aia si venea rar de tot, mereu cand eram aproape de statie se punea rosu in intersectie si il pierdeam, din priviri ma intelegeam cu colegul ala si rupeam fuga dupa tramvai, aveam de mers 3 statii pana la liceu de la acel loc, erau lungi toate cele 3 statii, a 3-a fiind cea mai nasoala, daca il prindeam la a 2-a statie era fenomenal, crede-ma ca era un efort fantastic sa alergi atatia sute de metri si sa prinzi un tramvai care fuge mai repede decat un om, ajugeam rupti la ora de oboseala dupa fuga noastra, nu o data ni se intampla asta, cred ca de 2 ori pe saptamana cel putin pateam sa fugim de tramvaie, si cand zic fuga nu ma refer la jogging, ma refer la cea mai buna fuga pe care o puteam avea, picioarele mi se inmuiau de aveam senzatia ca voi pica in cap ))).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu.
Alergam zilnic acum ceva timp.Ma ajuta sa ma simt mai bine.

| RAY explică (pentru pagliaci):

Desigur ca afara, acolo e important, repet asta e testul sanatati voastre

| RAY explică (pentru SilentRain):

Dansez oda bucuriei cu mama merker

| RAY explică (pentru Hammurabi):

De ce nu e sanatos?

| SilentRain a răspuns (pentru RAY):

Aaa, asta inseam ca ești fericit ori amețit

Fericirea este o iluzie, prefer o stare de liniste, de pace interioara, dulciurile imi dateau o doza de fericire dar sunt otrava, drog

Eu zic ca fericirea e o stare de moment, iar dulciurile îți oferă o stare de confort
Majoritatea dulciurile sunt procesate, cancer frumos ambalat

Corect asa e, o fericire de moment atat, esti in pauza de masa?

Nup, astăzi fără sevici

Pai cum asa?

N-au avut de ce sa ma cheme, alteori am mult de lucru sau nu am nimic de făcut, trist acum stau acasă degeaba sad

Eeee banii sa vina, asta e important

Bani pe dracu, cine plătește sâmbăta fără sa fii la sevici
Dacă mai apuc doua sâmbete asa întru în depresie

Iar ai datori mari?

Mari e puțin spus,

Omule dar ce anume determina acele datori? manci mult.bei,fumezi,cheltui banii aiurea, mergi prin cluburi, chirie, curent, gunoi, net, apa ce altceva?

Nu beau, nu fumez, nu cheltui aiurea sunt calica laughing, mi-e scârbă de cluburi
Chiria ma uicide, 2 alte doua tâmpenii în carea am fost obligata de viață sa ma bag, altfel nu ma complicam eu cu porcăriile alea

Chiria = mai mult de 100 de euro nu cred ca platesti, te-ai bagat in rate?

200 euro + ratele la banca = tot salariu meu, și uite asa trăiesc și muncesc doar pentru facturi, nu-i asa ca e minunat?

Inseamna ca ai apartament mare, ceea ce nu vad necesar pentru o singura persoana, poti gasi ceva mai ieftin ca nu ai nevoie de 2 camere sau cat ai, faza cu ratele de ce le-ai facut? ce ai facut cu banii?

Și chestii aia numita familie? Nu încape într-un apartament mic deși ar fi mișto sa încapă toți într-o cutie big grin, am rezolvat probleme cu bani aia, mare smecheri n-am făcut, i-am luat și i-am dat mai departe