Era dependent de droguri dinainte sa se cunoasca si nu s-a sinucis, putea sa moara de supradoza si cand erau impreuna. S-a despartit de el dupa ce a condus sub influenta drogurilor a avut accident si a fugit de la locul faptei. Pe bune? Nu e nimeni obligat sa stea cu asa om
Mac Miller, fostul iubit al cântăreței Ariana Grande, a fost găsit mort vineri în casa lui din San Fernando Valley, SUA, după ce și-ar fi injectat o supradoză de droguri
a murit de la droguri, ce spun alti sunt erori cognitive http://www.scientia.ro/......nitiv.html
4. Cauza falsă. Diferenţa dintre cauzalitate şi corelaţie
Când nu vedem alte variante sau nu luăm în considerare toate aspectele unei situaţii, putem confunda cauza acesteia. Comparativ cu eroarea genetică, nu confundăm temeiul cu originea, ci doar cauza.
Exemplu: Alexandru nu se simte bine. De fiecare dată când îi este rău, el face o infuzie cu ceai. După ce face această infuzie, el începe să se simtă mult mai bine. Astfel, concluzionează Alexandru, cauza însănătoşirii este infuzia de plante administrată.
Ceea ce a făcut Alexandru, din punct de vedere a raţionamentului, este să atribuie statutul de cauză însănătoşirii sale ceea ce a precedat acesteia (infuzia cu plante). Mai concret, el a făcut o eroare numită Post Hoc Ergo Propter Hoc (după aceasta, deci datorită acesteia). Desigur, orice cauză precedă efectul, dar nu orice precede un fenomen cauzează acel fenomen. Poate cauza însănătoşirii stă pur şi simplu în sistemul lui imunitar sau administrarea unor medicamente pe lângă infuzie.
Dah, el a murit de ceva supradoză si acum toti zic ca din cauza Arianei
Pai da frate argument, stii macar ce e o curva? serios? nici nu o cunosti si o faci curva. dar asta e mentaliatea oamenilor din ziua de azi. ce pot face.
E o curvă care l-a făcut să se sinucidă, ăsta e argumentul
Când te supui unui legământ de natură emoțională ai o responsabilitate mare și nu numai pentru tine, ci și pentru cel de lângă tine. Dacă te complaci în așa ceva și îi faci rău celuilalt, da e vina ta. Omul probabil a fost destul de slab și nu a putut trece peste. Nu toți sunt ca tine, pușlamale indiferente incapabile să aibă un atașament atât de aparte încât e posibil să aducă suferință. Cu cât deții un lucru mai valoros, cu atât e mai mare riscul ca acesta să te distrugă.
Ea a zis dupa ce s-au despartit ca aveau o relatie toxica ca se chinuia sa-l tina departe de droguri
Nu e nimeni obligat sa ramana intr-o relatie daca devine toxica. Sa vina una aici pe TPU sa povesteasca prin ce a trecut Ariana cu Mac ca ati sari toti in capul ei ca-i proasta si sta cu asa om . Asta se numeste ipocrizie
Nu s-a sinucis. Putea sa moara in felul asta oricand.
Și de ce s-ar fi implicat în ceva toxic? Poate ăla era distrus oricum, dar ea i-a dat și ultima lovitură. Nu zice nimeni că e cineva obligat, dar făcând lucruri de care nu ești obligat asta nu înseamnă că nu e vina ta.
S-a drogat mereu, din cauza ca asta fac oamenii prosti si slabi
Cu siguranta se gandea: pha, gata, il omor acum.
Adica femeia trebuia sa nu mai aiba viata dupa ce s-au despartit pentru ca era el distrus psihic? Mai devreme sau mai tarziu oricum se intampla, voi ati ascultat vreodata melodiile lui? Vechi. Depresia a fost mereu acolo. Tu incerci sa ajuti omu da pana cand? Nu poti ajuta pe cineva care nu vrea sa fie ajutat.
Sper sa nu ai vreodata o relatie cu o persoana depresiva
Și de ce dracu s-a dus într-o relație care oricum știa că implica asta, că asta te-am întrebat?
Pentru ca mereu e roz la inceput si ai impresia ca poti sa schimbi omul daca il iubesti dar ca sa vezi viata nu e mereu cum iti imaginezi tu.
Nu poti anticipa ce o sa se intample. S-au despartit dupa 2-3 ani. Nu doua zile. Eu zic ca s-a chinuit destul cu el
Păi asta e prostia ei. Oricum ai da-o e vina ei. Nu mă interesează dacă a acționat din cauza prostiei sau că i-a vrut răul, aia e altă treabă. Poți anticipa ce se va întâmpla, nu te bagi într-o relație fără să cunoști bine omul, doar cineva paralel cu viața asta ar crede că cineva se poate schimba. Chiar dacă ăla am zice că ar scăpa de depresie sau de droguri, nu ar scăpa de ceea ce l-a adus acolo, faptul că e și a fost slab și asta i-ar cauza alte probleme. Cauți ceva toxic crezându-te salvator, așteaptă-te ca în loc de antidot să fii otravă.
Esti prost, fara suparare. Era vina ei daca il droga cu mainile ei. Cred ca esti foarte tanar de ai impresia ca poti cunoaste un om inainte sa fii intr-o relatie cu el .
Și tu ești retardat, fără supărare. Nu e vina mea că ești incapabil să procesezi o informație și implicațiile pe care le are aceasta. Aici nu te pot ajuta.
anonim_4396 întreabă: