| lilith16 a întrebat:

Cat de nesimţiţi pot fi oamenii sa zica ca Mac Miller a murit din cauza Arianei Grande? Nimeni nu stie de ce s-au despărţit, este exact problema lor, daca el a murit de supradoza a murit si cauza lui.El a luat drogurile, nu Ariana l-a obligat.Nu stiu de ce s-au despărţit si nici nu ma interesează dar sa zici ca ea l-a omorat e nesimţire. Nimeni nu stie cat a suferit, daca ea nu a făcut publica suferinta nu înseamnă ca nu a suferit si Mac la fel ca Peep si-a cautat-o. Sunt fana Peep si Mac dar odata ce te droghezi e clar ca o faci pentru ca vrei. Omul are bani pentru metode de a scapa de droguri. Sau avea. Imi pare rau ca a murit si nu stiu de ce a ales sa moara asa. Dar nu e ok sa zici ca ea l-a omorât (daca nu ştiţi despre ce este vorba intraţi pe contul ei de Instagram sa vedeti cat hate are din cauza ca el a murit) voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Era dependent de droguri dinainte sa se cunoasca si nu s-a sinucis, putea sa moara de supradoza si cand erau impreuna. S-a despartit de el dupa ce a condus sub influenta drogurilor a avut accident si a fugit de la locul faptei. Pe bune? Nu e nimeni obligat sa stea cu asa om

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Daca lua acea supradoza cand erau impreuna pe cine mai dadeati vina?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru T0T):

E usor sa arunci cu acuze in stanga si-n dreapta cand nu i-ai cunoscut si habar nu ai ce a fost de fapt acolo laughing.

supadeceapa

Vorbesti de parca ati mancat toti 3 din aceeasi supa laughing. Poate el a facut-o sa sufere, te-ai gandit la asta? Poate a avut remuscari. Sunt 100 de posibilitati. Dar nu, da-i cu turma

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă și cu parcă. Cei cu argumentul care începe cu "dacă" în general nu sunt demni de luat în seamă și e ușor să ne dăm seama de ce(pentru tine nu că altfel nu îl foloseai).

| T0T a răspuns (pentru supadeceapa):

Și omul e liber să își dea cu părerea că altfel topicul ar trebui considerat inutil iar tu nu mai erai pe aici. Culmea e că tu îl judeci de atâtea ori pe aici existând acele atâtea posibilități și de asemenea neavând habar ce era cu adevărat în viața sa și de ce a recurs la anumite gesturi. De asemenea nu ai cum să înțelegi niciodată un om deoarece nu vei simți și nu poți simți exact ca el. Ipocrizia e în floare. Prima dată zici că el era nu știu cum și după ne zici că ea nu avea cum să știe asta, deci ce să deduc eu din asta? Că ea e extrem de retardată încât un utilizator știa mai bine cum era el ca persoană sau că tu ești suficient de retardat încât să te contrazici singur? Tu mă contrazici doar ca să îți impui opinia ta subiectivă(chiar dacă ceea ce spui se bate cap în cap), atâta timp cât da sunt atâtea posibilități. E cam idiotic ceea ce faci și nu îți mai dau apă la moară.

supadeceapa

Omul e liber sa fie nesimtit. Eu am zis ce a zis ea. Ca relatia a fost toxica. El nu a zis niciodata ca nu ar fi fost adevarat. A zis ca au hotarat impreuna sa treaca peste si ca e fericit pentru ea. Ce a fost intre ei, ei stiu. :)) Da, il judec, pentru ca a fost PRINS drogat la volan, vorbeste despre droguri in melodiile lui, nu si-a ascuns adictia si asta e NUMAI vina lui. Nu i s-au fortat droguri pe gat. Insa despre Ariana nu aveti nicio dovada ca l-ar fi facut ea sa sufere. Parea chiar indragostita de el:
https://www.youtube.com/watch?v=pZnHio-K4gM
Nimeni nu te priveste asa si te lasa din nimic :)

| deadhoe a răspuns:

Lol cine e ala si ce am pierdut?

| ACTH a răspuns:

Eu nu inteleg de ce te agiti atat pentru un subiect de 2 bani, in conditiile in care cele 2 persoane pe care le-ai mentionat nici macar nu stiu, anume intereseaza de tine laughing. Va faceti griji de niste celebritati cu milioane de euro in conturi.

| Drimmero a răspuns:

Nu-i pasa nimanui de astia 2, asta asa ca fapt divers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostie sa zici ca e vina ei
Au ramas prieteni dupa ce s-au despartit inca faceau storyuri impreuna pe Instagram
Toti trecem prin despartiri si noi suntem responsabili pentru cum lasam lucrurile sa ne afecteze

Întrebări similare