Crezi ca toti au 12 ani pe aici? Nu toti au cont pe site-ul ala pentru idioti. Nu zic de toti, dar majoritatea clar sunt asa.
Facebokul NU este periculos atata timp cat este utilizat eficient
Mi-am gasit fosti colegi de generala, imprastiati prin toata lumea, am pastat legatura cu prieteni virtuali cu care nu am cum sa tin legatura alfel, m-am gasit cu verisoare cu care pierdusem orice legatura...
Totul este sa stii cand sa te opresti!
Da, chiar cred ca majoritatea au 12 ani de pe aici .Ce cul, eu fac parte din categoria neidiotilor pentru ca n-am cont de facebook, yesss
Cica socializeaza! Imi tot zic prietenii mei:"Fa-ti mai, fata, si tu cont sa vorbim!". Intrebarea asta ma enerveaza cel mai mult:de ce te ascunzi? De moarte ma feresc si neavand cont pe facebook, posibil sa scap.
De asta am zis ca nu chiar toti sunt idioti. Dar majoritatea il folosesc pentru a se pupa in dos reciproc pentru like-uri si chestii de genul.
De moarte nu cred ca scpai dar scapi de turma de oi care ajunge sa ii prosteasca si pe restul.
Bine zici tu ce zici, majoritatea chiar se pupa in dos
Ce sa-i faci, toti vor sa fie vedete
Nu folosesc porcaria aia, mi se rupe de facebook! Nu am facebook si totusi traiesc/
Facebookul nu mai e o "prioritate" pentru mine(din adolescenta).
Deci cat rezist?
2-3 saptamani, 1 luna chiar (daca nu am net ).
Acum cativa ani, vreo 3-4 am avut o mica dependenta de facebook dar o data cu trecerea anilor a trecut, m-am maturizat putin si folosesc fb-ul exact cat e necesar pentru a tine legatura cu prietenii, rudele sau pentru a cunoaste persoane noi si a lega prietenii...
Deci" feibucismul" tine si de maturitate! Nu e normal ca o aplicatie sa preia controlul asupra vietii tale(sociale, familiale...etc).
Dependentele nu fac bine!
Sincer mi-as sterge contul, dar na mai vorbesc cu prietene din Romania.
Dar ca sa iti raspund la intrebare, as rezista fara facebook mult si bine.
anonim_4396 întreabă: