Depinde de circumstanțe. De exemplu efectul nu se simte când zbori cu avionul la înălțime de 9000 m.
Fugi d-aici, tu sa fumezi Maria? Te stiam inocenta rau de tot, usor-usor intri in lumea mondena.
Hai că nu-i aşa mare lucru.
Merita incercat? Poate ma inveti la prostii
Merită,merită.
Numai să ai grijă ce cumperi.
Aşa Mosotti, spune-i-o!
Iei trip ca lumea? Eu sunt cu drink-ul, prefer sa ma fac praf intr-o seara de bauta decat sa fumez d-astea, e mai misto senzatia sa fii ametit si totusi sa stii de tine decat sa iei black out din prima.
Na, eu nu am stiut ca drimmero a glumit, eu am zis ce am crezut luand-o ca serios, pentru ca asa cum i-am zis acum, multi au parere serioasa si zic cum a zis el acum, deci nu ma gandeam ca glumea.
Mie mi s-a părut mult mai mişto decât alcoolul.
Adevărul e că dacă nu ţi-aş cunoaşte stilul, nici eu nu m-aş fi prins de mai multe ori că glumeşti.
Stai linistita ca si in realitate ii induc uneori in eroare, ma uit asa serios la persoana respectiva, ma incrunt usor si glumesc si habar n-are persoana aia ce se intampla iar mie imi vine sa ma sparg de ras, de fel imi place sa glumesc si sa rad foarte mult...sunt foarte usor de facut sa rad si ma apuca rasul in momentele nepotrivite, in mijloace de transport in comun daca rade cineva, automat se transmite si la mine, o data am ras si in frizerie dupa o gluma, efectiv nu ma mai puteam opri, dar cea mai tare faza a fost intr-un mijloc de transport in comun, chiar acum mi-am amintit de ea, eram la liceu pe vremea aia, eram cu 2 colegi si ne uitam la parul nostru, pe atunci imi lasam parul ceva mai mare si ne refeream la densitatea lui si face un coleg ''tu o ai cam cea mai mare dintre noi 3'', a sunat asa aiurea la care vin eu cu o completare si deja ne-am spart in ras ''la densitate te referi'' cu rasul sub mustata, atat ne-a fost, ne-am pus la usa si radeam de nu mai puteam toti 3 de radeau si ceilalti din autobuz pentru ca radeam noi, unul dintre colegi avea un ras foarte amuzant si mereu cand il auzeam radeam si eu, eram terminat rau de ras, imi curgeau lacrimile de la atata ras, mai ceva ca si acum imi vine sa rad cand imi amintesc )))
Esti sigura ca a doua oara ai fumat tot marioara ca lumea?! Nu cumva era fake sau destul diluata?! In mod normal ar trebui sa simti la fel dupa 9 luni de pauza.
Ar trebui sa incerci cu o marioara care stii ca e marioara si ca are concentratia necesara zic eu.
Daca nici asa nu o ia, atunci nu se mai poate sa ai acelasi efect, cine stie ce s-a intamplat prin creier. Si ca o paranteza, am zis ca n-ai coronavirus, si uite ca n-ai.
Să ştii că m-am gândit şi la asta. Poate n-a fost ce trebuia totuşi.
"Si ca o paranteza, am zis ca n-ai coronavirus, si uite ca n-ai."
Ce legătură are? Cum ai ajuns la concluzia asta?
Am scris dincolo cu corona, nu mai stiam link-ul. Citeste acolo cum am ajuns la concluzia ca n-ai.
Mda, marioara ta era teapa, nu era ca lumea, altfel e imposibil sa nu ai acea senzatie dupa 8 luni de pauza. Daca luai zi de zi sa zicem ca se instala toleranta, dar asa, nu avea cum. Ia de undeva sursa serioasa si sigura si vezi cum este.
Sau ia din alta sursa si vezi, din sursa de unde au luat si altii pe care-i stii si care la ei a mers.
Depinde si de calitate. Gindeste-te ca e ca la bere. Una e o bere de 7% alcool, alta e o posirca de-aia de vreo 4%. Buba la Maria Juana e ca nefiind legalizata, nu prea ai de unde sa stii exact ce bagi. Poate fi si patrunjel vindut ca Maria Juana...
Hm ciudat. I mean toleranta nu se induce chiar dupa primul consum, ar trebuie sa fumezi cateva luni zilnic ca corpul tau sa devina tolerant la thc si sa numai aibe efect. In general cu o pauza destul de mare efectul e acelasi, dar dat fiind ca tu ai fumat doar odata inainte de experienta cea mai recenta e imposibil sa fi format o toleranta la thc. Exista totusi doua explicatii: fie ce ai fumat tu acum e marfa slaba sau chiar placebo, fie face parte din categoria oameniilor asupra carora thc ul nu are efect.
Da,mă.
Ti-au vandut tutun si ti-au zis ca e iarba
Nu mai râde, răule ce eşti.
Poate nu era soiul cel mai bun a doua oara. Oricum ca orice experienta, nimic nu se compara cu prima data.
Daca fumezi, ai grija ce fumezi, ce soi e, cum arata, cum miroase, cat de lipicioasa e, cum arde etc. Sunt multe prostii bagate in iarba sa tina la gramaj si iti poti lua teapa, pe langa asta prostiile bagate in ierbuta nu sunt sanatoase.
Cine a zis că am fumat acum?
Lasă că știm noi mai bine.
Da,sigur.
ești supărată? Sau doar mi se pare.
De ce să fiu supărată?
Habar n-am mi s-a părut nu știu de ce.
Nu m-am supărat în viaţa mea pe site-ul ăsta.
Păi nu ziceam că trebuie să aibă legătură cu el
Nu intru niciodată aici când sunt supărată.
Nu fuma de astea, S-ar putea sa devii dependenta.
Recomandarea mea e sa nu o faci.
Dacă tu zici, aşa o să fac.
Esti fetita sau baietel?
Cati anisori ai?
In ce judet locuiesti?
Cam curios eşti, mă, Curious2.La primele două întrebări puteai afla răspunsul la mine pe profil.