| wahaha a întrebat:

Care este părerea voastră despre evrei?

20 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nicio părere.-_-

| Giulia911 a răspuns:

Oameni și ei

| wahaha explică (pentru Giulia911):

Fair enough

| J0B0MAT a răspuns:

Îs nașpa.

| wahaha explică:

Yoo chill out

| RAY a răspuns:

Desi sunt german nu am nimic cu evrei, nu am avut niciodata contact niciodata cu ei si nu consider ca hitler a facut bine, le putea trimite in tara lor, apreciez basmele lor, am citit legendele evreiesti https://www.sefaria.org/Legends_of_the_Jews.1.1.2?lang=bi&with=all&lang2=en

| wahaha explică:

Well nu sunt evreu so n-am de unde să știu lucrurile astea.

| RAY a răspuns:

Dar cetatenia o dobandesti doar dupa mama

| wahaha explică (pentru RAY):

Thanks for the opinion!

| RAY a răspuns (pentru wahaha):

Si asa nu am ce face acum

Same I am bored af

De ce ai pus intrebarea asta?

Cuz why not lol

Traim in Romania sa stii, vorbim romaneste, mancam romaneste, sa respectam tara in care traim ca si eu pot raspunde in germana

Ok scuze. doar că m-am obișnuit sa vorbesc in Engleză :/

| ShaOfHatred a răspuns:

"Iudea delenda est" - Împăratul roman Hadrianus Augustus

| ShaOfHatred a răspuns (pentru RAY):

Ei, omul nu vorbește engleză pentru că nu respectă țara sau din indiferență. Efectiv datorită globalizării, toți am început să mai folosim anumite expresii comune din alte limbi. Așa cum mulți români, când primesc ceva, mai spun și "danke" ((:

| pufulescu0o a răspuns:

Tot respectul meu pentru evreii credinciosi, ultraortodocsi cum se spune. Sunt oameni rezonabili si isi vad de treaba lor, stiu comentariile la acest punct dar toti alergam dupa bani pe planeta asta.
Ceilalti evrei, care au foarte mare influenta si isi baga nasul peste tot, ii urasc. Nu sunt evrei adevarati!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cate?
Pai, am pe stoc fix 0 rezultate la aceasta cautare.

| gemeni6226 a răspuns:

Cred ca nimeni nu ar avea nici o problema cu ei deoarece suntem obisnuiti ca exista foarte multe feluri de etnii pe glob cu diverse obiceiuri, e bine sa fie diversitate in lume ar fi prea monotona si plictisitoare lumea daca toti am fi la fel, ceea ce nu-mi place la ei ca se inchid in lumea lor si nu accepta alte etnii in comunitatea lor. Cine vrea sa faca parte din a lor comunitate trebuie sa se lepede de credinta avuta si sa se converteasca in religia lor.

Întrebări similare