Desi sunt german nu am nimic cu evrei, nu am avut niciodata contact niciodata cu ei si nu consider ca hitler a facut bine, le putea trimite in tara lor, apreciez basmele lor, am citit legendele evreiesti https://www.sefaria.org/Legends_of_the_Jews.1.1.2?lang=bi&with=all&lang2=en
Ei, omul nu vorbește engleză pentru că nu respectă țara sau din indiferență. Efectiv datorită globalizării, toți am început să mai folosim anumite expresii comune din alte limbi. Așa cum mulți români, când primesc ceva, mai spun și "danke" ((:
Tot respectul meu pentru evreii credinciosi, ultraortodocsi cum se spune. Sunt oameni rezonabili si isi vad de treaba lor, stiu comentariile la acest punct dar toti alergam dupa bani pe planeta asta.
Ceilalti evrei, care au foarte mare influenta si isi baga nasul peste tot, ii urasc. Nu sunt evrei adevarati!
Cred ca nimeni nu ar avea nici o problema cu ei deoarece suntem obisnuiti ca exista foarte multe feluri de etnii pe glob cu diverse obiceiuri, e bine sa fie diversitate in lume ar fi prea monotona si plictisitoare lumea daca toti am fi la fel, ceea ce nu-mi place la ei ca se inchid in lumea lor si nu accepta alte etnii in comunitatea lor. Cine vrea sa faca parte din a lor comunitate trebuie sa se lepede de credinta avuta si sa se converteasca in religia lor.
BitchInRedDress întreabă:
alfons2390 întreabă: