Pe vremea mea, dintr-o pagina de intrebari puteam sa raspund la maxim 30%, de la ceilalti aveam block.
Cum ar zice nicolae guta... fara numar
o chestie insa, si ar trebui sa propunem asta catre @TPU.ro!
persoanele care primesc suspend nelimitat sa aiba contul sters si sa dispara si ca persoane care te-au blocat, am multi asa in lista mea de persoane care m-au blocat!
pe langa asta ar fi intelept si ca intrebarile celor suspendati nelimitat sa dispara nu?
chestia de care zic eu mai sus, prima data a sesizat-o @fatamuntilor
Doua deocamdata, unu alexandru care jigneste si se crede superior tuturor, cred ca e din neam cu violeta, si inca o persoana dar aici a fost vina mea.
La tine?
Sistemul zice ca 40, de fapt sunt 23.
Activi sunt 2-3. Restul, ori sunt suspendati neliminat, ori au plecat de pe TPU!
Oarba frate, de ce atat de multi? i-ai blocat tu sau ei? vad ca nu esti genul care se cearta.
SISTEMUL numara gresit! si la mine arata vreo 40, cand ii numar sunt la jumate!
nici nu trebuie sa te certi.Eu am avut un schimb de replici doar cu 2 useri sim-au bagat la ignor.RESTUL,nu stiu, poate nu i-au placut raspunsurile mele.
42 De specimene numarate iar sistemul zice ca 45. Cam putini in 11 ani de TPU totusi.
Eu am 16, dar cred ca mulți nu mai sunt demult activi. Printre cei actuali, Ioneasca, aka, Violeta 2022, si mai è unul, dar chiar as fi curios dacă mai e activ, Cristi din București. Ambii, spre surprinderea mea, m-au blocat fără nici un motiv, am răspuns mereu educat și nu am întrat în polemici cu ei.
Cheers
Ba, sa ma vezi in sectiunea de religie
De acolo vin toate blockurile mele
Eu nu dau block nimanui
In afara de Violleta, dar asta e alta poveste
Nu stiu. Nu tin cont. Dar stiu sigur ca jumatate din utilizatorii activi cel putin din ce am observat eu, au block de la Violleta.
LisaJulie întreabă: