| Mindfulness a întrebat:

Câteodată când stau la rand la magazin sa ajung la casa unele femei,dar parca și bărbați în loc să mai aștepte puțin că urmează ei la rand ei pleacă,se duce sa mai caute ce au de căutat deși au așteptat mult rand laughing
Deci,se întâmplă cred eu nu știu când sunt langa mine! Au emoții sau sunt nebuni unii oameni!? Eu barum recunosc că am agorafobie și tremur de mă ia naiba câteodată pe strada de la anxietate dar eu nu fac chestii de astea! Oare sunt nebuni unii oameni? Pe strada par toți normali! Când sunt langa mine se comporta ciudat,unii am văzut că sunt agitați! Se transmite oare anxietatea mea extrema,frica mea și altor oameni? Sau unii sunt nebuni? E adevărat că la magazinul ăla m-am luat de o caserita fara sa vreau,dar nu i-am zis ceva deplasat sa o înjur,doar am pus-o puțin la punct sa fie mai atentă! Pentru ce am făcut mă simt prost,dar tot odată simt și o repulsie față de ea că m-a barfit la toți din zona pentru ce i-am zis ( de parcă aș fi injurat-o sau amenințat-o,sau am furat ceva) nu sunt bârfiți oamenii care fura și dau in cap cum mă bârfesc pe mine! Dar asta e partea a doua! Mie îmi convine că fug oamenii nu mai stau la rand! Oare le e teama sau scârbă unora de mine? Eu mă spăl zilnic,consum apa multa! Arăt și periculos puțin fiind mai MARE și mai brunet dar sunt un tip foarte cuminte,civilizat! De la frica câteodată mă uit urat sa nu mi se vadă frica pe chip și că sunt vulnerabil,par periculos dar sunt extrem de cuminte! Sunt un tip rău de gura dar foarte bun la suflet! La nervi și din unele frustrări e adevărat că,câteodată m-am luat aiurea de unele vânzătoare dar unele te și provoacă!
Poate par killer din cauza că,câteodată se vede o spaima pe față mea de la agorafobie și vreodată par foarte dur,dar nu cred că unii de asta o iau la sănătoasă!
Vi se întâmplă și voua? Sunt unii nebuni?
Și, eu cum naiba pot sa scap de fobia asta sociala / agorafobie? Nu mă pot angaja din cauza asta,numai când am multi bani dispare,iar când rămân cu puțini bani iar revine și mă rupe in public! Mi-a stricat imaginea! Vad că sunt bine atât timp cât am banii pe care eu ii consider că îmi aduc o liniște psihica! O fi că sufăr eu de anxietate generalizata?
Oricum problemele mele nu au corelație cu faptul că unii o iau la sănătoasă,din contra un om fricos,speriat nu ar trebui sa inspire teama oamenilor! Sau unii așa de inculți și analfabeți funcțional sunt că,considera anxietatea,atacul de panica o nebunie, dar ogramada au asa ceva și nu se încadrează în sfera bolilor psihice,, cu nebunie,, nici măcar nu e o boala psihica anxietatea asta dar noi avem o gândire cu 100 de ani apusa fata de restul tarilor europene.

10 răspunsuri:
| recedaniel1 a răspuns:

Ai dreptate

| Mindfulness explică (pentru recedaniel1):

De ce am dreptate boss? laughing
Eu cred că le e frica la oameni de mine,altfel nu îmi explic! Dar,repet! Eu,sunt foarte cuminte sunt doar rău de gura in unele momente,și în momentele alea sunt rău fiindcă am rămas singur fara mama,tata,fără prieteni,neamul nu mă suna. E posibil de la frustrari câteodată sa greșesc,sa îmi proiectez frustrările pe unele caserite,dar o fac rar nu zilnic,și uneori și ele te provoacă! Dar nu asta e problema,ci unii oameni care o taie când stau langa mine și așteaptă la rând, de ce naiba fug laughing poate par eu nebun sau periculos nu știu de ce unii sunt așa de speriați. Cu igiena stau ok, ma dau cu Dior Sauvage, mă spăl zilnic! Eu cred că sunt babele și prostii care au votat cu Ciolacul! Eu nu am nimic personal cu nimeni, sunt un tip cuminte chiar daca fizicul meu e in antiteza cu ce susțin eu aici! Unii ar trebui sa se interneze la spitalul 9 nu știu ce naiba au! Oricum mi se rupe, mie îmi convine că îmi fac loc nu mai stau la rand.

Nu trebuie sa îmi dai mereu dreptate, sa mă aprobi! Și eu câteodată mă comport ca un tâmpit! Dar am zis de la ce, și foarte rar o fac sa mai mă iau de o caserita! Și unele din zona provoacă clienții și nu le zice nimeni nimic, mi se pare că numai de etnie angajează în procent de 90% la magazinul ăla! Credeam că cu mine au ceva,dar am văzut că se certa cu o doamnă și se vedea pe femeia aia că era o doamna ok,nu o inculta sau analfabeta sau proasta. Și unele provoacă și ulterior tot ele se plâng de aia nu ne ajuta Dumnezeu pe noi românii că suntem foarte răi unii cu alții,nu exista deloc respect și empatie! Și pe mine ma provoca des și am tăcut din gura, nu doar eu o ard aiurea. Sfânt nu sunt, dar eu măcar am trecut prin multe probleme, nu o fac intenționat! Plus că nu i-am zis ceva grav acelei femei. Daca eu am cântărit acea punga și era eticheta pe punga de ce nu s-a uitat la eticheta sa o scaneze? Și ei te provoacă unii o merita din plin! Dar nu are legătură, parca se întâmplă și când eram la locul meu chestia asta cu fuga unora.

| recedaniel1 a răspuns:

Trebui sa lupti cistigi

Nu am înțeles nimic. Câți ani ai?
Cu oamenii prosti sa lupt? Cu oamenii care nu mă cunosc personal dar și-au făcut o părere eronată despre mine preluată de la alții care nu mă suporta că: eu am bani și nu muncesc, că de unde am eu bani daca nu muncesc! Asta e preocuparea oamenilor din zona care mă invidiaza că eu am bani și nu fac nimic ( in mintea loc cred asta că as avea eu bani, am avut acum câțiva ani, acum nu am nici 1000 de lei sa îmi iau un pat)
Tu pari troll, răspunzi foarte concis, sau cred că mai mult de 14 ani nu ai?

| UnchiulRamiz a răspuns:

Poate sunt speriați? Dacă spui ca tremuri incontrolabil. Pe mine nu ma lasă nimeni în fața! Ori prea rar sa rețin laughing când aveam cumpărături puține da mi-au mai cedat locul unii big grin

| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Doar câteodată tremur nu mereu, și doar afara nu și în casa, nu sunt handicapat, nu am Parkinson am doar anxietate.

Unii sunt de treabă, alții nu prea.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mindfulness):

Da, alții trec în față nu au rușine deloc laughing

Mi s-a întâmplat cu o femeie în vârstă, dar și cu una tânără. La noi e ca in jungla.