anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cateodata lucrurile mici isi provoaca suferinta mai mare ca cele mari, cateodata nu inteleg de ce ma mint unele persoane in loc sa spuna adevarul?

Răspuns Câştigător
| 4b a răspuns:

Nu ma intelegi pentru ca nu m-ai crezut niciodata...
PS: vorbesc in general, binenteleshappy

17 răspunsuri:
| Kaveri a răspuns:

Va aflati intr-o stare de inconstienta receptiva in care gandurile altora devin ale voastre.
Adevarul este ca unele persoane mint in legatura cu lucrurile mici rezultand inevitabil suferinte mari.

| RAY a răspuns (pentru Kaveri):

Sincer pers in cauza m-a mintit in fata am invitato la ceva si m-a mintit ca trebuie sa mearga undeva desi nu poate dovedi, nu putea sa spuna ca nu poate veni?

| Kaveri a răspuns (pentru 4b):

Generalizezi raportul dintre intelegere si credibilitate desi nu are legatura directa una cu alta, iti place sa te pui pe combinatii teoretice false ce intriga inteligenta umana din motivul injosiri ei ca specie.

| 4b a răspuns (pentru Kaveri):

laughing nu ma pun pe nici o combinatie teoretica falsa, percepusi? da? mno bine...Sanatate.

| Kaveri a răspuns (pentru RAY):

Vezi si tu cum sunt fetele, mai bine te faci Gay. laughing

Crezi ca noi barbati nu mintim?

Sa inteleg ca acum vrei sa te dai jos, dar stai asa ca tocmai am surprins o pozitie literala gresita.
Percep ceea ce vad ca ai scris prin organele de simt vaz in special, nu este egal cu intrebare intelegi cea care ar fi trebuit sa fie pusa ca substitut.

Ma bucur ca recunosti si tu minti acum daca minte altu/alta inseamna ca este la fel ca tine, daca nu intelegi ceva inseamna ca trebuie sa te intelegi mai bine pe tine insuti pentru ca sa poti intelege pe ceilalti, percepusi?

Poate am mintit

Cu totii avem nevoie de atentia, acceptarea si dragostea celorlalti, dar nu toti suntem capabili de reciprocitate.

| Kaveri a răspuns:

Traiti in prezent – simtiti clipa si reverberatiile ei in mentalul si emotionalul vostru si veti descoperi sincronicitati (scepticii le pot spune coincidente) si oportunitati la tot pasul. Stiu ca tendinta este de a ne lasa in voia mintii care tot rumega trecutul si viitorul, uneori de-a valma, sub presiunea pulsiunilor, tensiunilor si frustrarilor inconstientului. Dar nu trebuie sa ne lasam distrasi de la momentul acum, deoarece numai acesta este cel care conteaza cu adevarat – ceea ce facem, acum facem si nu ieri sau maine. O oportunitate care trece neobservata sau e ratata din cauza starii emotionale inadecvate, este pierduta, iar vina ne apartine in intregime noua si nu sortii, lipsei de noroc sau piedicilor celorlalti.

Facem jumi-juma fundita aia, tu pentru ca esti fata iar eu pentru ca am raspuns corect?

| 4b a răspuns (pentru Kaveri):

laughingbine mah, jumi-juma...multumit?winking

Cred ca am dat prea multa importanta unui lucru asa marunt, poate ca am gresit nu stiu, crede-ma ca e greu sa crezi in fetele din ziua de azi

Vrei o fundita?

| 4b a răspuns (pentru RAY):

Iti raspund aci ca nu mai pot sa trimit mesaje...vineri seara si toata sambata se merge la bise, percepusi?
Si astea au fost ultimele cuv din partea mea pentru tine...

| RAY a răspuns (pentru 4b):

E greu sa spui (jur in fata lui dumnezeu ca am fost la bserica vineri )

Întrebări similare