Și 80 % ii vizitează la spital sau cimitir după PRIMA cursa! Halal răsfăț!
După majorat si BAC i-as pune 10.000 € În buzunar un troler cu câteva haine și l-as lasă să umble singur prin lume cât îl țin banii! Depinde de el! Sa învețe sa se descurce SINGUR! După aia mers la facultate și masina! Când îmi demonstrează ca este capabil sa se descurce câteva luni! Altfel la MUNCA! SA-si cumpere masina pe munca lui ca să simtă satisfacția unui lucru muncit!
Uita-te pe statistici și vezi cati tineri *( 18 -25 ) ani sunt implicați în România în accidente mortale! În comparație cu Europa de Vest! Avem noi boala asta de fala!
Am o doamna manager la firma din Belgia cu care colaboreaz. Acum 5 ani când fiica-sa a terminat liceul i-a pus 15 K Euro în cont și i-a spus minim 6 luni sa NU o vadă acasă! A călătorit fiica-sa cu încă 5 colegi *( 2 fete & 3 băieți) prin toată Europa și Egipt, Iordania & Dubai!
După 8 luni a revenit în Belgia!
Nu prea inteleg ultima parte. E o realizare sa calatoresti pe banii cuiva? Ce vrea sa spuna autorul?
Autorul vrea sa spună ca în tarile din Vest tinerii *( dupa 18 ani cand pot calatori singuri fara procura ) sunt trimiși de parinti câteva luni departe de casa sa se descopere, sa se descurce singuri prin lume *( sa-si rezerve hoteluri, sa-si cumpere biletele de tren & avion ) sa-și administreze banii! Muncesc când se întorc și dau o parte din bani înapoi! Unii part-time chiar din liceu! La noi este cocalareala asta sa dam mucosului la majorat masina de 70 K Euro! Aia da " realizare "!
Fata doamnei de care vorbeam vindea chestii hand-made de la 12 ani iar de la 16ani muncea 4 ore la secretariat la firma de securitate unde ma-sa era manager de departament! Jumate din aia 15 K Euro erau banii economisiți de ea!
Fiecare cu parerile lui, dar eu nu cred ca asa zisii tineri din vest vor invata sa "lucruri importante " daca sunt trimisi departe de casa. Eu as opta pe varianta ca se distreaza si droghează de toti banii, merg la prostituate de lux, cluburi si alcool. Crede-ma, stiu ce vorbesc. Cunosc generatia asta si stiu ce mentalitate au.
Și cine a zis ca dacă merg 4, 5 sau 6 luni în lume nu baga un cui cu iarba, nu trag fetele o M#●€ În toaleta unui tren sau avion, nu dorm câte 6 în camera intr-un hostel de 40 € / noapte și fac un s€x în grup? Tot " experiente " de viata sunt! Cat timp NU ajung prin pușcărie!
Ai naibii pustani de bani gata! Ce-as vrea eu sa imi dea părinții zeci de mii euro si sa ma trimita in lumea larga... Deși daca le-as cere sunt convins ca m-ar baga in spital
Nu știu cât ai călătorit sau locuit tu prin Europa! Eu sunt de vreo 15ani imediat! Belgia, Franța, ceva Germania, Danemarca & Suedia! Cocalareala și sminteala este și pe acolo dar nu la nivelul din România!
Majoritatea părinților își încurajează de mici copii sa fie independenți, sa facă bani din hobby-uri *( muzica, arta, sport ) sau sa muncească part-time în liceu! Uita -te la modelul finlandez de educație!
La noi se arunca cu banii nemunciți! Iar Fiscu doarme în bocanci și o amendează pe tanti Maria din piață ca nu îți dă bon la 1 kg de cartofi cumpărați iar maneliștii fac blocuri și iau 6 Rolls Royce cu banii dositi de la nunti! No hate! Nu am nimic nici cu genul muzical, nici cu ei! Doar cu ANAF care doarme în bocanci și face controale la comanda politica!
Nu am calatori in nicio tara. Raman in Romanica macar aici nu e criminalitate prea mare, nu exista riscul de terorism ca in Franta, nu suntem invadati de alte natii (nu sunt rasist dar asta e o problema)
Mai vorbim noi de siguranță și criminalitate în România peste vreo 5 ani! Dacă NU se pune piciorul în prag cu drogurile eu îți garantez ca în 5 ani vei pune gratii la geamuri și ușa de la apartament și pe strada vei ieși cu maceta și un Rottweiler în lesa sa nu îți ia gatul un drogat rămas fără bani! Nu ai auzit ce a zis mortaciunea aia de Soros? Sa aducem în Europa sânge proaspăt *( poolime muncitoare ) din Africa! Cauta pe Google: planul Karlegi de mixare a raselor! Corcituri!
Cred ca noi doi impartim aceleasi mentalități, dar trebuie sa ai grija. Pe site-ul asta se folosește cenzura, daca alora de sus nu le place ceva, iti iei block.
Nu pot ei sa dea ban la câte conturi noi pot face eu... o sa le bubuie serverele!
F#ck*( fac ) eu alt TPU mai " colorat " și mai dinamic! Cu abonament *( sa nu mai între toți mucosii 5-13 ani ) și cu ceva premii serioase pentru userii activi!
Da da, site-ul asta e complet abandonat, nu mai e ce a fost candva, daca spui ca nu esti de acord cu toate orientările sexuale si genurile alea ciudate, iti iei cancel si blocaj.
Que los joden por el C"lo los maricones... dacă știi ceva spaniola *( e ceva de dulce " ) pentru aia care butoneza la servere!
anonim_4396 întreabă: