Nu stiu cum de ai luat in calcul posibilitatea asta. Pentru mine e destul de clar ca cei ce trag sforile isi vor doar binele lor si niciodata nu mi-ar fi trecut prin cap ca poate totusi urmaresc si binele nostru daca nu intrebai tu.
Au planurile lor pentru care fac anumite lucruri, dar in principiu ei fac lucruri in propriul avantaj, adica sa o duca ei bine, de restul ii cam doare in...
Daca erau niste persoane pasatoare, isi dedicau cea mai mare parte a timpului in cautarea rezolvarilor problemelor si aplicarea acestora... Dar na, lenea e mare.
La cate lipsuri avem, ma face sa cred ca conducerea in sine este formată din idioţi.
Cand spui rău la ce te referi?
Eu la guvern, la conducere.
Lucrul asta s-a intamplat si dinainte de Hristos, si dupa.
Mereu s-a incercat sa se profite, mereu a existat lacomia.
Chiar si la animale se intampla lucrul asta.
I-am pus cainelui meu in farfurie sa manance, i-am pus si celuilalt, si a venit peste el sa manance cu el din farfurie .
Lucrul asta se intampla si in natura, in salbaticie.
Eu nu ma astept sa-mi vrea binele nimeni. Cam cei care se cred "buni" si ca ideile lor sunt excelente iar ale altora gresite, zic ca sistemul e rau, totul e rau numai ei nu etc Acestia produc cel mai mult rau in lumea asta. Deoarece e o mentalitate distructiva. cred cã raul in lumea asta e produs de oamenii de (mijloc) nu de superiori,
Spune-mi și mie un om "superior" din conducerea actuală a României.
Lasã asta. Mentalitatea românului se compara mereu cu state care o duc mai bine Dar niciodatã cu cele care o duc mai prost.
Nici eu nu inteleg rostul exterminarii rasei umane pentru a avea in putere teren, au sclerozat aia care conduc omenia in secret
Știi, asta e ca în bancul ăla cu țăranul care are 2 capre.
Dacă vecinii lui n-au nici o capră, el se consideră un tip înstărit și viața lui e frumoasă.
Dacă vecinii lui au mai multe capre, săracul e vai mama lui, abia își duce traiul de pe o zi pe alta.
"Dar na, lenea e mare. "
Din contra,pentru a ne indobitoci mai rau cauta metode cat mai avansate,cum ar fi sa ne deconecteze de lumea reala,sa ne bage cu capul in ecrane cat mai mult,ca ei sa aiba exercitat un oarecare control. Multe campanii,care ne dau impresia ca gandim singuri, de fapt creeaza aceasta iluzie, spalandu-ne pe creier. La fel, metode, conceptii evolutionare sunt tinute departe de noi, cine are tupeul sa incerce o schimbare e trimis pe lumea cealalta sau se fac zvonuri despre acea persoana cum ca ar fi nebuna.
La romani mereu e cineva de vina, daca i ploua in cap sunt de vina nori nu lenea lui
Cainele nu constientizeaza ca mananca impreuna cu celalalt din farfurie ci ca mananca adica vede dar nu constientizeaza ca un senzor ale carui semnale nu sunt considerate de program. Senzorul e ochiul iar programul e creierul cainelui. Semnale ce indica existenta celuilalt caine.
Ma refeream la guvernarea umana in general si care e un lucru rau. Guvernarea umana o vedem si in politica si in religie si in comert.
Da dar omul in spatele constientului e tot animal.
Nu manca o zi intreaga, comanda-ti o mancare care iti place tie, sa zicem o pizza, uite-te pe net la oameni care fac diferite retete de mancare delicioase, apoi când pofta iti creste si mai mult, stai cu pizza aia in faţa ta, miroase-o, uite-te la ea, si asteapta 10-15 minute inainte de a o manca.
Ai sa vezi ca nu poti, chiar daca tu spui in mod conştient ca n-o sa mori de foame, ca e doar o mancare, etc... "Animalul" ala din tine o sa te faca sa iti indesi in gura toată pizza aia, tot ce vrei in acele momente de "tortura" in care astepti, e sa mananci pizza, nu te mai intereseaza de nimic, o sa iti fie foarte greu la puterea 3-a sa te abtii.
Asa sunt si animalele, doar ca ele nu au constiinta si actioneaza pe baza inconstientului si subconstientului, dar se pot abtine daca le dresezi, iar daca au constiinta, este sub o alta forma.
Constientul functioneaza ca un filtru, daca nu-l mai ai, faci ce simti si te ghidezi cu ajutorul instinctelor cum fac si animalele.
Un om fara constiinta este exact ca un caine sau mai stiu eu ce animal.