| NeverGonnaLetYouDown a întrebat:

Cati dintre voi va urati locul de munca? Daca da, de ce?
Eu unul imi rasc locul de munca si sunt satul pana peste cap de el... De ce? In primul rand, imi displace activitatea de lucru din cadrul functiei pe care o ocup.
In al doilea rand, urasc programul si faptul ca nu prea am timp liber pentru mine si hobby-urile mele.
In al treilea rand, imi displac multi dintre colegii de lucru( dar sa nu uitam de sef).
In al patrulea rand, salariul( minimul pe economie) este insificient pentru a putea pune ceva banuti decenti deoparte.
As aprecia daca v-ati putea da drum liber emotiilor.

11 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Salut imi iubesc cu adevarat locul de din prima zi in care am inceput progamul meu de munca este de luni pana sambata de la ora 7 jumate pana la ora 4 jumate sunt sunt zidar si schelar pe langa asta ma catar la inltimi si tot ce tine de constructii imi iubesc cu adevarat meseria enorm de mult si tot ce fac pun suflet si inima si nu las nimic la jumate imi asum tot ce fac pana la capat asi munci si duminica daca ar fi fost in program salariul meu este de 1 milion jumate pe zi lucrez de 4 luni abia astept sa fie luni.

| LordCristobal a răspuns:

Daca nu iti mai place locul de munca da-ti demisia.
Nu are sens sa stai intr-un loc care te stoarce de energie si mai ales sa suporti figurile si fitele celorlalti.
Dar incearca sa faci ceva bazat pe hobyiurile tale.

| mgtow a răspuns:

Inainte sa merg in RAF (royal army forces) aveam un program destul de bun pe tir, la 7 dimineata incepeam si terminam in 6 - 8 sau 9h de munca, mergeam 20 min dus pana in port, si 20 min intors pana in firma sa dau drumul la remorca si sa iau alt container gol. Intre 3 sau 4 pe zi faceam, nu imi placea un prost din firma care injura aiurea pe acolo nu avea stare, merita una in bot dus naibii sau trebuia sa mai misc containere goale sa fac loc la altele care veneau pentru ca era colaps uneori si trebuia sa descarce altele, bucati de ceramica, marmol pentru case ornamente si finisaje. Aratau bine.

| Theo94 a răspuns:

Unde lucrezi?

| TheStrategist a răspuns:

Dacă îți urăști locul de muncă de ce nu demisionezi? Mai bine riști să faci ceea ce îți place, sigur ai vreo pasiune din care ai putea face mai mulți bani decât la acel loc de muncă.

| Mosotti a răspuns:

Eu unul sincer nu m-am putut adapta la vreun loc de munca din cauza ca la un moment dat cand nu mai am dispozitie sa fac un lucru, ma luau nervii, iritarea, plictiseala si nu mai fac acel lucru orice ar fi.
Si exact cum zici, nu mai aveam timp mult pentru mine, veneam acasa obosit de nu prea imi mai ardea de mare lucru, sambata o dormeam jumate, iar restul era prea putin timp liber duminica si sambata seara.

Dar eu sunt un caz aparte sa zicem.
Tu daca totusi poti lucra, fa cumva sa schimbi ceva, invata o meserie noua si schimba-ti locul de munca.
De ce nu te apuci de programare? Ca in cateva luni se invata, se cauta mult programatori chiar incepatori, se plateste f bine, pleci din start cu minim 3000-3500 lei net lunar.

| NeverGonnaLetYouDown explică (pentru TheStrategist):

Am o pasiune pentru care mai am multe de invatat... nu sunt indeajuns de bun pentru a face bani din ea in momentul de fata. Insa, sper ca pe viitor sa reusesc.

| NeverGonnaLetYouDown explică (pentru Mosotti):

Prin liceu ma tenta sa ma apuc de programare... insa nu am indraznit sa ma apuc. Dar nu regret, in momentul de fata am alta pasiune din care sper ca voi ajunge sa-mi castig existenta pe viitor. Pana atunci n-am de ales, trebuie' sa am un "day job" ca sa ma pot intretine.

| Mosotti a răspuns (pentru NeverGonnaLetYouDown):

De ce nu regreti ca nu te-ai apucat? Ca se castiga superbine.
Daca crezi ca din pasiunea aia poti sa iei si bani destui, e okey, dar na, eu ziceam ce se cauta acum ca job si bine platit.
Prietenu meu s-a apucat, si are cam 2800 Euro bani in mana lunar salariu ca programator.

| Lovelyrockgirl a răspuns:

In ce domeniu lucrezi?

| NeverGonnaLetYouDown explică (pentru Lovelyrockgirl):

Nu vreau sa detaliez... insa sa lucrezi intr-o fabrica nu e tocmai cel mai bun job. Dupa o perioada incepe sa te scarbeasca tot, banii, colegii, lucrul in sine, etc. Incerc sa ies din ghetoul asta cat pot de repede, nu intentionez sa-mi irosesc viata aici.