Oare? Eu cred ca da Se raspunde mai mult la intrebarile haioase deact la cele serioase din cate observ eu Asa e?
Eu fiind mai cu simtul umorului, nu cred ca voi indrazni sa le smulg inteligenta unora...asa ca voi ramane aceeasi Ursulika
Dl Critic:de aia ti-ai pus numele asta, sa critici lumea? daca vrei sa te pui cu Ursulika, n-ai decat... da poate vreau mai multe raspunsuri:-P
p site sunt si oameni de incredere care chiar ajuta... poate ca vei primi rasp mai putine, insa mult mai consistente, care o sa te lamureasca
Incearca nu cred ca poti pune o intrebare oricit de serioasa ar fi sa nu-ti raspunda cineva.Eu sincer m-am mirat in mod f. placut pe paginile TPU cit de informati sunt multi din tinerii de azi...nu zic ca toti dar exista acolo un virf de 10% care m-i se par mie f. inteligenti...
Da.mereu cand e o intrebare serioasa sunt foarte putine raspunsuri.Ma uitam.la unele intrebari sunt si cate 30, iar la altele niciunul.. Ar trebui sa ne straduim sa raspundem la cat mai multe... Te pup
Normal ca asa va fi
Uni nu stiu sa raspunda la intrebare serioasa
Dar la intrebarea de ex:ce faci Stiu si ei Ca au invatat uni pe strada
Cu siguranta...Eu spre exemplu am cerut ajutorul de 15 min si nic un raspuns pana acum...
25, pardon. Dar daca ii intrebam ceva de sex, stii cum sareau? Mai ales astia mai mici...
Nu prea cred! depinde acum tu stii mai bine ca banuiesc ca ai observat la ce fel de intrebari raspund mai multi
E mai usor sa raspunzi la intrebari chat, unii nu pot trece de acest prag de inteligenta.
Eu de exemplu pun intrebari legate de : Tehnologie unde mai am nevoie de ajutor dar cine sa mi-l dea? abia primesc 3 raspunsuri putin serioase iar in rest mi se atrage atentia ca am scris gresit gramatical.
Mai pun si intrebari la categoria Stiinta/Filozofie, aici sunt multumit de raspunsuri, in medie cam 12 sau 18.
Mwhahahaa întreabă:
SkandallKamataru întreabă:
prodandumitru57 întreabă: