| Cornel320 a întrebat:

Ce a fost mai intai:oul sau gaina?

28 răspunsuri:
| XxRoyalxX a răspuns:

Asta e o intrebare aiurea, presupun ca gaina, pentru ca este data de la dumnezeu asa mare fara a fi ou, pentru a face un ou, daca ma intelegi, dar mai iti spun o data este o intrebare care nu poate avea un raspuns afirmativ, clar, adica nu se stie chiar sigur funda :X?

| gabreanu a răspuns:

Gaina clar

| lola9 a răspuns:

Oul pentru ca din el a esit gaina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Geneticianul John Brookfield a afirmat că „oul a existat înaintea găinii". Teoria sa se bazează pe faptul că materialul genetic al unui organism viu nu evoluează pe parcursul vietii sale.
Aristotel (384–322 î.Hr.) a spusbig grinacă a fost un prim om el trebuie să fi fost născut fără tată si fără mamă - ceea ce este incompatibil cu natura. De aceea nu a putut fi niciun prim ou la început din care să fi iesit păsări, sau ar trebui să fi fost o primă pasăre ca să facă primul ou; pentru că o pasăre iese din un ou.

| xXroboXx a răspuns:

Poi nu a fost dor gaina cum spuneti voi ca pana la ou a fost nevoie si de cocos.Dar dintre ou si gaina a fost gaina. FUNDA?big grin

| daηă a răspuns:

Dumnezeu thinking

| XxRoyalxX a răspuns:

Lola si daca oul a iesit din gaina gaina a iesit din ou si oul din gaina, si gaina e de la dumnezeu!

| XxRoyalxX a răspuns:

Lola oul tu l-ai facut? esti chiar proastalaughing

| Deeiiow a răspuns:

De fapt Cocosul a fost.

| SEBASTIANDER a răspuns:

Niciuna.:cocosul fundaaaaa?

| alexutzu1230 a răspuns:

Gaina...ca daca era oul cine il clocea sa iasa gaina? laughing

| kissyou a răspuns:

Gaina a fost prima

| RobertoCv9 a răspuns:

Pai mai intai dumnezeu a creat pamantul dupa a luat din fiecare specie cate un animal asa a aparut prima oara gainda

| alex2222 a răspuns:

Daca o luam stiintific, oul a fost primul, deoarece existau si in perioada dinozaurilor(gaina deci nu exista), daca o luam religios... Dumnezeu a creat gaina, nu oul. Funda?

| toshibabba a răspuns:

Oul findca in intrebare nu specifica de care ou este.

dinozauri faceau oua rezulta ca oul a fost dinaintea gainii. tongue

| KaRy a răspuns:

Gaina pentru ca Dumnezeu a creat-o ca si pe celelalte specii de pasari. Apoi ele s-au inmultit prin oua, m-ai inteles?big grin

| KaRy a răspuns (pentru Deeiiow):

Eu cred ca a fos si un cocos si o gaina si asa a iesit oul laughing

| MoNyKa66 a răspuns:

Pai cum se aude si se auzea dumnezeu a creat oul prima uara, apoi din ou a aparut un pui si trecand vremea a devenit gaina.Eu asa presupun, dar nu stiu sigur si +e cam o intrebare cam foarte stupida(scuze) Ceau!

| Geo17 a răspuns:

Stii drequ!

| CoZoMy a răspuns:

Gaina

| danimotenel a răspuns:

Primul a fost oul, fiindca reptilele se inmultesc prin oua si este posibil ca unele reptile sa fi evoluat in pasari, gaina nu are cum sa fi fost prima fiindca oul este mai vechi, insa vine problema : cine a fost primul reptila sau oul, si atunci raspunsul este oul, fiindca cele mai vechi vietuitoare sun vietuitoarele marine si ele se inmultesc prin icre\oua si nu mai intru in amanunte ca este un intreg sir.

| HocusPocus a răspuns:

Ma plictisiti cu intrebarile astea...straight face

| imaqtpie a răspuns:

Oul a fost.

| iLov3pitik1 a răspuns:

Oul

| moustache a răspuns:

Pai...e o intrebare fffffffff stupidaa! Chiar sh un copil de 2 ani stieee!(gaina)

| XxRoyalxX a răspuns:

Si eu am zis la fel, numai ca gaina a iesit asa direct de la dumnezeu, ca nu iesea asa...

| Crucified a răspuns:

Gaina,cred ca printr-o mutatie geneticawinking

| CSGOGlobalMaster23 a răspuns (pentru daηă):

Cu Mila happy

Întrebări similare