Pai azi am avut liber și mam culcata toată ziua pana acum și mai încolo ma duc in parc cu bicicleta și dupia ma bag la un film HBO cu niște icre de peste și mâine la munca
Ai o gramada, filme, emisiuni, documentare, jocuri pe calculator, programare, editari audio-video asa de amuzament, filmulete cu efecte speciale de facut 3D, discutii cu prietenii, jucat carti, table, sah, lucrat la matematica asa de amuzament,
ascultat muzica.
Te mai documentezi de una si de alta pe net in diverse domenii, mai afli una si alta.
Mai citesti o carte ceva.
Eu nu am timp sa ma plictisesc acasa desi stau in "carantina" de cam 20 de ani ca-mi place f mult in casa sa stau 95 % din timp.
Pai ti-am zis ce fac pe acasa, am atatea de facut, ce ti-am enumerat, cum sa ma plictisesc?! Ti-am zis destule nu doar seriale.
Bună.
Plimbatul câinelui (personal, le ofer mai multă atenție în această perioadă)
Dansul (am să încerc să învăț câțiva pași noi de dans sau chiar coreografii, desigur, de una singură în confortul propriei locuințe
Plimbatul in natură (cei din mediul rural sunt mai câștigați, în această perioadă, desigur și cei de la orașe pot iesi în parcuri
La sport merge alergatul sau mersul pe bicicletă
Cititul (iubesc cărțile, literatura), scrisul (este benefic pentru sănătatea psihică), am să încerc să scriu ceva, un român ceva...
Metoda BUJO, bullet journal (Sau metoda clasică, jurnalul)
Învățarea unei noi limbi (doresc să învăț coreeana și japoneză, dar în special corneeana)
O altă activitate este urmărirea documentarelor pe YouTube, editare și ascultarea muzicii