Daca faci pe desteptul inseamna ca esti prost, iar daca faci pe prostul inseamna ca esti destept
Depinde de situatie Sunt momente in care cel mai bun lucru pe care il pot face este sa fac pe prostul.
Nu ma intereseaza parerea unora despre persoana mea. Daca ei nu inteleg ceea ce inteleg eu, ma considera proasta. Nu ma afecteaza cu nimic, mie sa imi fie bine. Deci, egal!
Pe prostul n-am cum s-o fac, ca sunt deja. S-o fac pe destepul tot n-am cum, ca nu ma duce capu'.
La mine ploua acum. Imi vine s-o fac pe adormitul.
Dacă fac pe deşteapta când nu e cazul, sunt proastă. Dacă fac pe proasta când e cazul, sunt deşteaptă.
A face pe proasta cand consider ca situatia o cere. Din comoditate, sau lipsa chefului. S-o fac pe desteapta nu prea pot, ca-mi dau de gol prostia.
Printre prosti faci pe prostul, iar printre destepti pe desteptul
sau oare total invers?
A face pe prostul, Mai bine sa fiu vazut la inceput ca prost, si mai apoi sa e descopere ca nu e chiar asa, caci pot gindi inteligent, decit sa ma dau destept, si sa mi se vada mai apoi prostia.
As alege sa fac pe proasta, doar in conditiile in care acest lucru m-ar ajuta sa evit niste probleme, altfel nu.
2Low întreabă: